Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce na zateplení panelových domů bez nutnosti rozebírat celou střechu

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. přichází v dubnu se zajímavou akční nabídkou, pro obyvatele panelových domů, na zateplení panelových domů foukanou izolací až do výšky 30 metrů se slevou 12% od 1. – 30. dubna 2012.

Společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. je specialistou na úspory energií, revitalizace bytových domů a foukané izolace a nabízí své služby po celé ČR s dopravou zdarma.

Nyní přichází se zajímavou nabídku pro obyvatele panelových domů, kterou mohou využit od 1. – 30. dubna 2012.

Díky zdokonalením strojů a postupů mohla společnost v loňském roce foukat minerální izolaci MAGMARELAX® do střech 30 metrových panelových domů bez nutnosti rozebírat celou střechu. Podařilo se jí zateplit domy, které mají až 12 poschodí.

Foukání izolace MAGMARELAX® je vhodné do dutých střech, kam se pomocí několika revizních otvorů ve střeše nafouká rovnoměrná vrstva izolace. Minerál zaplní střechu tak, že nevzniknou tepelné mosty a izolace tak skutečně může plnit svou požadovanou funkci. Firma zajistí odborné otevření střechy a její následné uzavření. Stabilita firmy a zavedené ISO jsou zárukou vysoké kvality.

Foukaná minerální izolace MAGMARELAX® do dutin střech panelových domů nabízí svým klientům celou řadu předností. Mezi ty hlavní patří realizace bez lešení, rychlost a samozřejmě, ve srovnání s jinými způsoby zateplení, nízké náklady. Firma také zajistí odborné posouzení střechy, které provede zdarma a připraví kalkulaci.

Využijte akční nabídku na zateplení panelových domů foukanou izolací až do výšky 30 metrů a využijte slevu 12% do 30. dubna 2012. Nabídka je určena nejen majitelům domů, ale také firmám, které hledají kvalitního subdodavatele.

Zákazníci mohou službu nezávazně objednat na www stránkách nebo na bezplatné lince 800 100 533.

foukaná minerální izolaci MAGMARELAX® do střech 30 metrových panelových domů bez nutnosti rozebírat celou střechu, IP Izolace Polná

 
 
Reklama