Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Twinson O-Wall získal ocenění v soutěži Stavební výrobek – technologie roku 2011

Společnost Inoutic / Deceuninck, dodavatel prémiových okenních profilů a stavebních materiálů, získala za svůj kompozitní obkladový materiál Twinson O-Wall bronzovou medaili v soutěži Stavební výrobek – technologie roku 2011.

kompozitní obkladový materiál Twinson O-WallBronzová medaile za Twinson O-Wall

Soutěž je každoročně vyhlašovana Nadací pro rozvoj architektury a stavitelství (ABF) od roku 2008.

„Ocenění v podobě bronzové medaile bereme jako další potvrzení kvality našeho obkladového odvětrávaného systému vnějších stěn Twinson O-Wall a jsme za něj velmi rádi,“ uvedl Radek Slabák, generální ředitel společnosti Inoutic / Deceuninck a dodal: „Dokladem kvality našich výrobků je i návaznost na loňský ročník, kdy jsme získali stříbrnou medaili pro náš okenní profil Eforte, který splňuje náročná kritéria pro nízkoenergetické a pasivní domy.“

Twinson O-Wall získal bronzovou medaili za unikátní řešení obkladového systému vnějších stěn. Na český trh byl uveden na jaře loňského roku a setkal se s velkým zájmem investorů a zákazníků. Kompozitní materiál Twinson představuje cestu ve vývoji stavebních materiálů budoucnosti, které mají mnohem delší trvanlivost než ryze přírodní materiály a navíc jsou plně recyklovatelné, takže minimálně zatěžují životní prostředí. Twinson O-Wall je k dostání v široké síti prodejců, jejich kontaktní údaje naleznete na webových stánkách www.deceuninck.cz.

Obkladový systém vnějších stěn Twinson O-Wall
odvětrávaný fasádní systém od Deceuninck
 
 
Reklama