Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prefa vstoupila do nového roku s akční slevou ve výši 4 %

Akce společnosti Prefa Aluminiumprodukte se vztahuje na všechny střešní krytiny, falcované střešní systémy, střešní doplňky i fasády Prefa a platí až do konce března.

Společnost Prefa Aluminiumprodukte chce pomoci všem investorům i řemeslníkům překonat začátek stavební sezony s nově navýšenou sazbou DPH, kterou jim kompenzuje ve formě 4% slevy. Akce se vztahuje na všechny střešní krytiny, falcované střešní systémy, střešní doplňky i fasády Prefa. Sleva není nijak množstevně omezena a platí až do 31. března 2012.

Hliníkové produkty PREFA GmbH si za posledních 65 let udělaly jméno v celé Evropě, díky svému rozvoji, produkci a prodeji střech a fasádních systémů z hliníku. PREFA je v současnosti úspěšně zastoupena na trhu v 16 evropských zemích, sídlo firmy je v Marktl/Lilienfeld (Dolní Rakousko). Skupina PREFA zaměstnává 330 pracovníků. PREFA je část skupiny podniků průmyslového celku Dr. Cornelius Grupp, který po celém světě zaměstnává více než 5000 zaměstnanců na více než 30 místech.


PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
logo PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.

Vyrábí hliníkové střešní a fasádní systémy v mnoha barevných odstínech, včetně kompletního sortimentu příslušenství. PREFA je také výrobcem montážního systému k solárním a FVE panelům. Záruka 40 let na kvalitu materiálu a u povrchové úpravy P.10 rovněž ...

 
 
Reklama