Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční nabídka - zateplete ještě s nízkou sazbou DPH

Společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. přichází koncem roku se zajímavou nabídkou, jak příští rok ušetřit tisíce za topení.

Trochu statistiky

Český statistický úřad zveřejnil údaje o vývoji ceny energií. Za pět let stouply o plných 45%! Bydlení se stalo druhou nejvyšší položkou rodinného rozpočtu. Do roku 2030 předpovídají odborníci z IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. nárůst o dalších 85%, bez růstu DPH a spotřební daně. Skutečný nárůst tedy bude o desítky procent vyšší, bydlení bude na prvním místě v našich výdajích.

Jak to vidí odborníci IP IZOLACE POLNÁ?

Společnost IP IZOLACE POLNÁ pomáhá lidem šetřit náklady na energie. Zateplit je jediná cesta jak udržet cenu bydlení v přijatelných mezích. Teplo z bytu uniká stropem, proudí přes netěsnosti. Teplý vzduch je lehčí, stoupá a hledá skulinky, kudy ven. To představuje až 30 % celkových ztrát nemovitosti.

Řešením je izolace stropu izolací MAGMARELAX®

Čedičová izolace MAGMARELAX® je přírodní vata. Nesléhá, má dlouhou životnost. Dokonale tepelně izoluje, odolává vlhkosti i plísním, nehoří. Aplikuje se foukáním do meziprostor půdy nebo na volnou plochu. To umožní dokonale utěsnit i nejmenší skuliny. Hadicí se žene materiál do izolovaného prostoru, za provozu domácnosti. Není třeba vyklízet půdu. Nenadělá se nepořádek, hotovo je během pár hodin.

A jak vypadá ekonomika?

Aplikace nezatíží rodinný rozpočet. Zateplete na splátky! Úvěr lze ve spolupráci s firmou IP IZOLACE POLNÁ určit tak, že splátka je stejná jako úspora za topení. Návratnost je 5 let i kdyby nedošlo ke zdražení ani zvýšení DPH.

Akční nabídka

Zateplíme váš dům za 3 hodiny! Pošlete poptávku v následujících dnech, stihneme to do 15. ledna 2012! Technik vás bude obratem kontaktovat, prohlédne dům a naplánuje realizaci. Zateplíte za loňské ceny s nízkou sazbou DPH a připravíte se na lednové zdražení energií.
Nabídka „zmrazení DPH“ platí do 15. ledna 2012 nebo do vyčerpání skladových zásob.

Více informací na www.ippolna.cz nebo na bezplatné lince 800 100 533.


 
 
Reklama