Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Baumit získal ocenění v soutěži Nejlepší výrobce stavebnin roku 2010

Společnost Baumit, přední český výrobce a dodavatel stavebních hmot pro fasády, omítky a potěry, obdržela prestižní ocenění v soutěži Nejlepší výrobce stavebnin roku 2010.

Záštitu nad soutěží převzaly Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR, Ministerstvo průmyslu a obchodu a ÚRS PRAHA, a.s. Mediálním partnerem byl časopis stavebnictví. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhlo 26. září 2011 v Park hotelu Průhonice. Baumit se umístil v užší nominaci soutěže v kategorii do 150 zaměstnanců a získal prestižní Cenu Ministerstva průmyslu a obchodu.

Odborná komise hodnotila dynamiku rozvoje firmy, péči o jakost, odbornou úroveň managementu, ekologii a energetickou náročnost. Baumit se může pochlubit za rok 2010 navýšením tržeb na tuzemském trhu o 10 %, růstem exportu a produktivity práce, a samozřejmě svými inovativními zateplovacími systémy a technologiemi.

Společnost Baumit patří k lídrům na evropském trhu v segmentu zateplovacích systémů a suchých maltových a omítkových směsí. Značka Baumit vyniká svou kvalitou a uceleným zpracováním. Díky inovaci a neustálému technologickému vývoji, který reflektuje nejrůznější požadavky zákazníků, patří značka Baumit k naprosté špičce ve svém oboru. Výrobky Baumit jsou rozšířeny ve 28 zemích střední, jižní a východní Evropy a v Číně. V České republice působí Baumit, spol. s r.o. od roku 1992.

Ve třech závodech v České republice vyrábí Baumit stavební hmoty za dodržení těch nejpřísnějších evropských požadavků pro oblast užití „fasády-omítky-potěry“ v širokém uplatnění od sanace objektů v památkové péči až po výstavbu moderních staveb, nízkoenergetických a pasivních domů.

Baumit platí za inovativní, dynamicky se rozvíjející společnost podle svého hesla „Nápady s budoucností.“

Více informací o společnosti Baumit, spol. s r.o. najdete na stránkách www.baumit.cz.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama