Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Izolace ze skelné vlny URSA SF 35

URSA SF 35 je plsť ze skelné vlny s vynikajícími tepelně technickými parametry, s ryskami pro usnadnění přířezu, při montáži mezi krokvemi bez nutnosti dodatečné fixace při montáži.

URSA SF 35 je pružná, nekašírovaná, difúzně otevřená plsť ze skelné vlny s vynikajícími tepelně technickými parametry, na povrchu s vyznačenými ryskami pro usnadnění přířezu. Používá se jako tepelná, akustická a protipožární izolace, při montáži mezi krokvemi bez nutnosti dodatečné fixace při montáži.

Oblasti použití:

  • šikmá střecha
  • svislé konstrukce: montovaná konstrukce obvodového pláště, lehké příčky, předsazený plášť
  • vodorovné konstrukce: zateplení stropů, podhledů
  • obvodové konstrukce dřevostaveb

Deklarovaná hodnota součinitele tepelné vodivosti: 0,035 W/m·K (ČSN EN 13 162)
Třída reakce na oheň A1 (ČSN EN 13 501-1)

PureOne - Uživatelsky příjemná, bílá, tepelná, akustická a protipožární minerální izolace.

V rámci našeho úsilí o neustálé zvyšování kvality našich výrobků představujeme tepelnou izolaci, která definuje novou kategorii na trhu s minerální vlnou – novou bílou minerální vlnu od společnosti URSA.
Vychutnejte si pohodlnou a snadnou manipulaci s bílou, nedráždivou a neprašnou minerální vlnou PureOne od společnosti URSA. Ušetřete výdaje za energii a současně přispějte k ochraně životního prostředí.
Bílá minerální vlna PureOne přináší řadu unikátních vlastností, bezkonkurenční kombinaci tepelné a akustické izolace a mimořádné odolnosti proti ohni. Nehořlavá minerální vlna PureOne využívá unikátní moderní technologii pojení, která zachovává přírodní bílou barvu vlny a poskytuje zákazníkům komfort izolace bez obsahu formaldehydu.


Pan Martin Indrák - ředitel společnosti OBB, spo: "Žijeme ve věku, kdy je ve všech oborech kladen vysoký důraz na ekologické i zdravotní aspekty, v tomto směru jsem měl pocit že výrobci minerálních tepelných izolací trochu zaspali.
Stále častěji u nás zákazníci poptávají materiály, které krom toho že musí být kvalitní, šetrné k životnímu prostředí i k uživatelům a jako například tepelné izolace, i vysoce účinné. Z toho důvodu jsme se rozhodli rozšířit náš sortiment o minerální izolaci nejnovější generace, izolaci PureOne.
Zástupci značky URSA CZ, s.r.o., nám materiál PureOne představili již před koncem roku 2009. První dodávka materiálu pak následovala prakticky ihned jak to bylo možné, začátkem roku 2010.
Zákazníci u něj oceňují především nebývalé pohodlí při montáži, to samozřejmě přispívá i ke zvýšení kvality práce. Investoři oceňují skutečnost, že izolace je zcela bez zápachu, je neutrální a nedráždivá ale i to, že se jedná o plně recyklovatelný materiál, který nabízí vysokou životnost v kombinaci s vysokou mírou ochrany životního prostředí. Nyní víme, že materiál PureOne představuje závan svěžesti na trhu s tepelnými izolacemi."

PureOne je materiál, který je velmi příjemný na dotek a má neutrální vůni. Je velmi čistý, nedráždivý a vyznačuje se nízkou prašností. Dělení, řezání i montáž materiálu jsou tak zřetelně příjemnější než u standardních izolací. PureOne zároveň zachovává všechny výhody tradičních výrobků z minerální vlny, jako jsou výborné tepelně-technické parametry a vynikající schopnost tlumit hluk. Přitom se jedná o zcela nehořlavý materiál, který je zařazen do třídy reakce na oheň A1 podle ČSN EN 13501-1.
PureOne dosahuje obdobných hodnot tepelné vodivosti jako ostatní produkty značky URSA (hodnota součinitele tepelné vodivosti od λD = 0,032 W/m.K). Řadí se tak k nejúčinnějším typům tepelných izolací pro stavebnictví vůbec.
Materiál neklade odpor prostupující vodní páře, jeho difuzní odpor je srovnatelný se vzduchem.


Představení PureOne v Budapešti v listopadu 2009


URSA CZ s.r.o.
logo URSA CZ s.r.o.

Společnost URSA CZ s.r.o. je jedním z předních dodavatelů tepelných, akustických a protipožárních minerálních izolací na českém trhu. Širokou škálou řešení v pozemním stavitelství URSA naplňuje strategii být v čele udržitelného rozvoje a ochrany životního ...

 
 
Reklama