Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhrajte sekačku HONDA a ještě ušetřete tisíce za topení

Soutěž o zajímavé ceny připravila společnost IP IZOLACE POLNÁ společně s firmou BG Technik, oficiálním importérem strojů značky Honda na stránkách internetového serveru www.soutez.info

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. přichází koncem léta se zajímavou soutěží. Kdo správně odpoví na dvě otázky na stránkách serveru www.soutez.info, může vyhrát výkonnou travní sekačku značky Honda. K tomu získá 20% slevu na zateplení půdy svého domu moderní technologií foukané minerální izolace. Stropní systém MAGMARELAX® - to je podlaha vytvořená z lehkých OSB desek, které spolu s dalšími doplňky vytváří ucelený systém. Nová podlaha je zcela rovná, vysoce únosná a má vyřešené odvětrávání. Je určená k zafoukání minerální izolací MAGMARELAX® čímž se zamezí úniku tepla z domu stropem.

Stropem domu totiž uniká bez užitku až třetina tepla. Přesně podle fyzikálních zákonů. Teplý vzduch stoupá vzhůru a hledá skulinku, kudy uniknout z vytápěného prostoru. Nejúčinnějším způsobem zateplení obytných prostor je tedy zateplení stropu, jinak řečeno – podlahy na půdě – foukanou minerální izolací. Pokud je současná podlaha půdy dutá, fouká se izolace přímo do ní. V případě, že tam dutina není, je nejlepším řešením nová podlaha půdy, která se touto izolací zateplí.

Váš dům získá novou kvalitu. Minerální izolace nejen zabrání přehřívání místností v posledním podlaží za horkých letních dnů, ale výborně tepelně izoluje za třeskutých mrazů. Ušetříte až třetinu nákladů za topení, za rok jsou to tisíce. Izolace navíc zabraňuje vzniku plísní, je nehořlavá, odolá i hlodavcům. Svou vynikající izolační schopnost si udrží po desítky let, protože nesléhá. Samotné foukání izolace do dutiny je běžně hotové za 3 hodiny a nová podlaha je tak i s izolací za den na svém místě, připravena k užívání. Minerální vata se aplikuje foukáním hadicí z vozu přistaveného před domem. Všechny práce probíhají za běžného provozu domácnosti, bez velkého hluku a nadměrné prašnosti.

Více informací získáte na www.ippolna.cz a na bezplatné telefonní lince 800 100 533.
Naším partnerem je společnost BG Technik, oficiální importér zahradní techniky a dalších strojů značky Honda www.hondastroje.cz/

Soutěž probíhá od 23.8. do 11.9. na www.soutez.info a zúčastnit se může skutečně každý.


 
 
Reklama