Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lindab zabezpečí komplexní bezplatný servis

Prostřednictvím našich vyškolených odborníků poskytneme konzultace ohledně řešení nové střechy i doplňkového materiálu, vyhotovení cenové nabídky podle financí zákazníka vč. přípravy kladečského plánu.

Společnost Lindab s.r.o. nabízí bezúdržbové systémy z kvalitního barevného pozinkového plechu.
Lehké střešní krytiny, okapy, trapézové plechy, falcovanou krytinu, bezpečnostní prvky střech a další produkty se vyrábí z nejkvalitnějšího švédského ocelového plechu s barevnou povrchovou úpravou v Čechách v Praze a Hustopečích, kde se nachází také sklady. Vybírat můžete ze dvou desítek barev a odstínů, včetně metalických barev nebo atraktivního odstínu mědi.

ŠVÉDSKÁ OCEL S TŘICETILETOU ZÁRUKOU
Žárově pozinkovaný ocelový plech o tloušťce 0,5 - 0,7 mm je chráněn základní ochrannou a finální vrstvou Polyesteru (25µm) nebo HB Polyesteru (50µm), který je nanášen již při výrobě, nikoliv dodatečně na hotové výrobky! Použitý materiál výborným způsobem kombinuje pevnost, houževnatost a tepelnou stabilitu oceli a rezistenci proti korozi a barevnou stálost ochranné vrstvy Polyester. Díky tomu dokáže po několik generací odolávat náročným klimatickým podmínkám bez nutnosti natírání nebo jiné zvláštní údržby. Výrobce uvádí životnost nejméně 40 let s garancí 15 až 30 let podle typu povrchu.

SERVIS PRO VÁS
Prostřednictvím vyškolených odborníků - zabezpečuje společnost svým klientům dokonalý bezplatný servis, konzultace ohledně možných řešení nové střechy, kompletnost střešního systému včetně spojovacího a doplňkového materiálu, vyhotovení cenové nabídky na míru - podle finančních možností zákazníka - až po přípravu zmiňovaného kladečského plánu, který je vypracován bezplatně.

Kompletní nabídka na www.lindabstrechy.cz nebo www.lindab.cz.
Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama