Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový silikon Ceresit Fusion

Doposud neexistoval ideální silikon, který by měl vynikající mechanické vlastnosti, skvěle přilnul k různému druhu podkladu, byl použitelný v interiéru i exteriéru, neměnil barvu na slunci a působením povětrnostních podmínek.

Neutrální silikon nové generace Ceresit Fusion
Neutrální silikon nové generace Ceresit Fusion

Silikon nové generace

Při rekonstrukcích, instalaci nových oken či dveří, nebo jen při různých opravách jsou silikony nezbytnými pomocníky. Doposud ovšem neexistoval ideální silikon, který měl vynikající mechanické vlastnosti, skvěle přilnul k různému druhu podkladu, byl použitelný v interiéru i exteriéru, neměnil barvu na slunci či působením povětrnostních podmínek atd.

Nový Ceresit Fusion spojuje nejlepší vlastnosti obou druhů silikonů. Speciální receptura jej umožňuje používat v interiéru i v exteriéru. Má zcela nepřekonatelnou odolnost vůči UV záření, proto spára zůstává neměnná, nestárne, časem nežloutne a zachovává zcela původní odstín. Velice rychle vytvrzuje a po vytvrzení je odolný vůči znečištění (povrch nelepí). Při aplikaci vzniká zcela hladký povrch, který eliminuje ulpívání nečistot.

Ceresit Fusion vyniká excelentní přilnavostí na většinu materiálů*, hravě si poradí s betonem, dlažbou, keramikou, PVC, dřevem, sklem, hliníkem, ocelí, mosazí či mědí. Díky svému širokému působení se velmi dobře hodí pro většinu tmelení včetně sanitární oblasti.

* Nevhodný na PE, PP, PTFE, PMMA a přírodní kámen

 
 
Reklama