Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Otvorové výplně stavebních konstrukcí

René Růžička STAVOKONZULT pořádá již 6. ročník celostátního odborného semináře Otvorové výplně stavebních konstrukcí pořádaný tradičně v Hradci Králové v Kongresovém centru Aldis. Akce se koná ve dnech 25.- 26. října 2011.

EXKLUZIVNĚ Vám letos na konferenci OTVOROVÉ VÝPLNĚ STAVEBNÍCH KONSTRUKCÍ v Hradci Králové dne 25 - 26.10. 2011 představíme dlouho očekávanou revizi normy ČSN 73 0540-2 TEPELNÁ OCHRANA BUDOV, prezentovanou jejich autory.

Pro účastníky konference software zdarma – VÝPOČET TLOUŠŤKY JEDNOTLIVÝCH TABULÍ TROJSKLA včetně zaškolení k obsluze programu.

Pozvánka na seminář včetně podrobného programu

Odborná garance a záštita semináře

Odbornou garanci semináře zajišťuje Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p., a Výzkumný ústav pozemních staveb - Certifikační společnost, s.r.o.

Záštitu nad touto akcí převzal pan Ing. Lubomír Vais, ředitel Státního fondu rozvoje bydlení a pan Ing. Václav Matyáš, prezident Svazu podnikatelů ve stavebnictví.

Zaměření semináře

VI. ročník celostátního odborného semináře je zaměřen na prezentaci nejen výrobců otvorových výplní, kování, stínící techniky a jejich komponentů, ale především organizacím zabývajících se proškolováním nových norem, poznatků z výroby i realizací nových technologií, vlastností a úspory energií.

Seminář je určen stavebním fi rmám, architektům, projektantům, stavebníkům, investorským organizacím, zástupcům státní správy, ale i studentům VŠ se stavebním zaměřením.

Jako každoročně je připraveno večerní diskusní setkání, dávající prostor pro výměnu praktických zkušeností i názorů mezi přednášejícími a účastníky konference.

Součástí výstavních prostor semináře bude nejen prezentace firem dodávajících certifikované materiály ale také výstava věnovaná vývoji okenních profilů a skel od roku 1970 až do naší současnosti. Seminář je zařazen do programu celoživotního vzdělávání ČKAIT a je ohodnocen 2 body.

Na přípravě semináře dále spolupracují:

Česká komora autorizovaných inženýrů,Státní fond rozvoje bydlení, Svaz podnikatelů ve stavebnictví, Sdružení výrobců stínicí techniky a jejich částí.


Více informací o přihlášení k účasti získáte na internetových stránkách www.stavokonzult.cz
nebo v přiložené pozvánce Otvorove vyplne.pdf

 
 
Reklama