Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijeďte na CONECO!

Stavební veletrh CONECO každý rok přináší novinky. Všechno, co potřebujete při stavbě či rekonstrukci domu, najdete pod jednou střechou v Bratislavě od 25. do 28. března 2015 v prostorách Incheby.

Společnost ROCKWOOL se tu prezentuje v konzultačním centru Sdružení pro podporu obnovy bytových domů v pavilonu D, které představí svou první publikaci: Manuál pro obnovu bytových domů. Přijeďte nás navštívit na CONECO!

Bydlet moderně, znamená bydlet úsporně. Proto je současným trendem využívání takových stavebních materiálů, které přispívají k energetické účinnosti stavby. Tepelná izolace z kamenné vlny toto kritérium jednoznačně splňuje. Při výběru materiálů, konstrukčních řešení, ale i technologických postupů Vám poradí odborníci ROCKWOOL na stánku Sdružení pro podporu obnovy bytových domů. Konzultační a prezentační centrum sdružení představí v rámci odborného programu veletrhu svou první publikaci Manuál kvalitní obnovy bytových domů. I když je obnova bytového domu složitý proces, manuál pomůže zvládnout proces přípravy a realizace obnovy při dosažení kvalitního výsledku za přiměřenou cenu. Vysvětluje šest důvodů, proč rekonstruovat. Přináší návod jak kvalitně rekonstrukci připravit i realizovat a v neposlední řadě, jak využívat rekonstruovaný bytový dům.

 
 
Reklama