Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová zelená úsporám s HAAS+SOHN Rukov, s.r.o.

Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. se aktivně zapojila do programu Nová zelená úsporám! Chcete-li získat osvědčení o proškolení na profesionální montáž výrobků značky HAAS+SOHN, obracejte se na obchodní oddělení.

Nová zelená úsporám HAAS+SOHN Rukov krbová kachlová kamna s výměníkem kotle

Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. se aktivně zapojila do tohoto programu a zažádala si o registraci vybraných modelů určených pro NZÚ na seznam přijatelných výrobků u MŹP ČR. Více informací o Nové zelené úsporám s HAAS+SOHN Rukov

Dotační program Nová zelená úsporám navazuje na program Zelená úsporám, který probíhal v letech 2009-2013. Cílem programu bylo a je přispět ke snížení energetické náročnosti soukromých obytných domů a budov veřejné služby. Finanční zdroje pro dotační program NZÚ jsou tvořeny výnosem z aukcí emisních povolenek EU ETS. Nová zelená úsporám je plánována pro období 2013-2020.

Program Nová zelená úsporám se týká těch, kteří se rozhodli pro snížení potřeby tepla na vytápění svých soukromých obytných domů či budov veřejné služby. Ať již formou rekonstrukce či v případě novostavby je rozhodující datum realizace započaté 1.1.2013. Dotační program se týká krbových kamen a kotlů, které slouží jako hlavní zdroj vytápění. V případě krbových a kachlových kamen se jedná o kamna s výměníkem.

Firmy či živnostníci mající zájem o vzdělávácí seminář zaměřený na profesionální montáž výrobků značky HAAS+SOHN a získání patřičného osvědčení, nechť se obrací na obchodní oddělení společnosti HAAS+SOHN Rukov. Vaše žádosti můžete posílat emailem na adresu odbyt@haassohn.com nebo volejte 412 332 353.

 
 
Reklama