Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Začněte topit plynem a dejte zelenou úsporám

Využijete-li dotační program Nová zelená úsporám 2013, získáte i unikátní zvýhodněnou nabídku od RWE a Viessmann. Topte ve své domácnosti zemním plynem a využijte právě nyní dotačního programu MŽP.

nabídka Viessman a RWE program Nová zelená úspora 2013 plynový kondenzační kotel Vitodens 100-W

S odběrem plynu od RWE získáte navíc záruku klesající ceny plynu s produktem RWE Optimal a plynový kotel Viessmann za výrazně nižší cenu.

Plynový kondenzační kotel Viessmann

Akční sleva se vztahuje na moderní nástěnný plynový kondenzační kotel Vitodens 100-W s mimořádně výhodným poměrem cena/výkon, který za využití topné plochy Inox-Radial z kvalitní ušlechtilé oceli poskytuje trvale vysoký kondenzační účinek. Jedná se o jeden z nejmenších a nejtišších nástěnných plynových kondenzačních kotlů ve své kategorii a díky kompaktním rozměrům a minimálnímu provoznímu hluku se dá snadno začlenit do obytného prostoru. Navíc šetří energii i životní prostředí. Plynové kotle Viessmann, které jsou vyráběny v Německu, jsou dnes zárukou nejen inovační techniky a výkonu, ale zejména spolehlivosti a dlouhé životnosti. Navíc u tohoto plynového kotle můžete získat kompletní 5letou záruku Viessmann.

Jak postupovat při získání podpory v rámci NZU 2013?
  1. Vyhledejte nejbližšího regionálního partnera firmy Viessmann a obraťte se na něj pro více informací o dotačním programu a možnosti realizace. Rád Vám pomůže i s vyřízením dotace.
  2. Pro výhodný plyn od RWE volejte zdarma 800 222 500 nebo navštivte nejbližší zákaznické centrum RWE.
Nová zelená úsporám 2013

Program Ministerstva životního prostředí administrovaný Státním fondem životního prostředí ČR je zaměřený na úspory energie a obnovitelné zdroje energie v rodinných domech. Cílem programu je zlepšení stavu životního prostředí snížením emisí skleníkových plynů prostřednictvím snížení energetické náročnosti budov a podpory výstavby domů s velmi nízkou energetickou náročností a efektivním využitím zdrojů energie. Více informací o programu. S dotazy se můžete obrátit na bezplatnou infolinku programu 800 260 500 nebo na e-mail info@sfzp.cz.

Více informací o nabídce Viessmann a RWE v rámci dotačního programu Nová zelená úsporám
VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 
Reklama