Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová zelená úsporám 2013 podporuje výrobky Buderus

Buderus jako přední výrobce kvalitní a úsporné tepelné techniky nechybí na seznamu podporovaných výrobců programu Nová zelená úsporám 2013.

Nová zelená úsporám 2 2013 výrobky Buderus
Již od 12.srpna 2013 můžete podávat žádosti o poskytnutí podpory na snížení energetické náročnosti stávajících rodiných domů, výstavbu RD s velmi nízkou energetickou náročností, výměnu neekologických zdrojů tepla na vytápění a na instalaci solárních termických systémů.
Všeobecné informace o programu

Program Nová zelená úsporám 2013 kopíruje již dříve vyhlášený program „Zelená úsporám“, který se rovněž zabýval snížením nákladů na vytápění a ochranou životního prostředí.

Oproti minulému programu se změnily jen drobnosti. Program je rozčleněný na tři fáze. Každá z těchto fází ma jiný termín spuštění, alokační částku a cílovou skupinu objektů.

3 fáze dotačního programu

V první fázi se dotační program zaměřuje na menší stavby a to na rodinné domy. Pro tuto fázi je alokační částka 1 000 000 000,- Kč a má termín pro zažádání o dotaci od 12.8.2013.

V druhé fázi jsou cílem bytové domy, pro něž ještě není znám přesný datum vyhlášení. Nicméně dle zdroje SFŽP by výzva pro žádosti neměla být dříve než v roce 2015.

Třetí a poslední fáze je zaměřena na veřejný sektor. Stejně jako u druhé fáze, není zatím znám přesný termín vyhlášení.

Zaregistrované produkty:
  • Logasol CKN 2.0-s
  • Logasol SKN 4.0-s
  • Logasol SKN 4.0-w
  • Logasol SKR 6.1R CPC
  • Logasol SKR 12.1R CPC
Více informací o Nové zelené úsporám 2013 se značkou Buderus
Buderus Česká republika
logo Buderus Česká republika

Výrobce a dodavatel nástěnných kondenzačních a stacionárních kotlů ve výkonech 1,9 - 1 200 kW. Palivo: zemní plyn, propan, extralehký topný olej. Zásobníkové ohřívače TV, regulační přístroje, solární systémy, tepelná čerpadla, kogenerační jednotky, otopná ...

 
 
Reklama