Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová zelená úsporám 2013 s pomocí IKA BUILDOG, s.r.o.

Program Nová zelená úsporám bude od srpna 2013 spuštěn a Vy budete moci žádat o dotace pro Vaše rodinné domy. Společnost IKA BUILDOG, s.r.o. je tu proto, aby Vám pomohla na tyto dotace dosáhnout.

Na webu www.buildog.cz se dozvíte, informace o programu Zelená úsporám 2013 - jak získat dotaci, jaké jsou oblasti podpory, možné výše podpory, příklady z praxe a naleznete důležité dokumenty ke stažení.
V neposlední řadě taktéž můžete kontaktovat našeho odborného poradce a to přímo telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu či kontaktního formuláře. Odborný poradce Vám rád sdělí, zda máte nárok o dotaci žádat či se můžete společně s naší pomocí a odbornými znalostmi pustit do žádosti o dotaci.
Nutno dodat, že o dotaci je možné žádat i v průběhu nebo po ukončení realizace podporovaných opatření, která proběhla po 1. 1. 2013. Náš odborný poradce vyhodnotí na základě předaných podkladů, zda lze dotaci ve Vašem případě uplatnit a v jaké kategorii je možné dotaci očekávat. Součástí studie je orientační stanovení investičních nákladů spojených s realizací opatření. Administraci žádosti a vyřízení potřebných oprávnění provedeme za Vás.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám zodpovíme jakékoliv dotazy a pomůžeme Vám.

Kontakt na odborného poradce:

Ing. arch. Jana Ciencialová
E-mail: jana.ciencialova@ikagroup.cz
Telefon: +420 734 159 338
WEB: www.buildog.cz
 
 
Reklama