Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Revitalizace bytových domů s pomocí služby od společnosti Baumit

Průvodce revitalizací bytových domů vás provede jednotlivými kroky revitalizace od první myšlenky a záměru až po finální realizaci. Pojďme si představit jednotlivé kroky této služby s Ing. Tomášem Turkem, manažerem pro klíčové zákazníky společnosti Baumit.

Jaká je časová náročnost zpracování jednotlivých pilířů?

  1. Investiční záměr a audit: cca měsíc při dodání kompletních podkladů
  2. Dotace a financování: cca 2 měsíce od kompletace dotace až po její získání
  3. Legislativa a žádosti: individuální
  4. Projekt a výběrové řízení: cca 1,5 měsíce, vždy je však dobré počítat s časovou rezervou
  5. Technická řešení: probíhají průběžně
  6. Více informací o službě.

Nejčastěji kladené otázky:

Kolik tato služba stojí?
Tato služba je zadarmo.

Budu něco platit?
Zpoplatněny jsou jednotlivé funkční kroky – projekt, energetický audit, zpracování žádosti o dotace, inženýrská činnost.

V kterém regionu je služba dostupná?
Služba je dostupná v celé ČR.

Je možné zpracovat vizualizaci bytového domu ve vybraném barevném odstínu?
Pokud si nejste jisti, zda je vámi vybraný barevný odstín či kombinace odstínů to pravé pro váš bytový dům, nabízíme vám jednoduché řešení. V aplikaci Baumit Vizualizace dostupné po nahrání fotografie svého bytového domu můžete vyzkoušet různé kombinace barevných odstínů a kreativních textur. Taktéž je možné nechat si vytvořit za poplatek profesionální vizualizaci.

Je možné získat fyzický vzorek budoucí fasády?
Barevný odstín na papíře se může oproti skutečnosti na fasádě lišit o několik barevných odstínů, proto doporučujeme objednat si také vámi vybranou fasádní barvu, fasádní probarvenou omítku nebo mozaikovou omítku jako fyzický vzorek v aplikaci Baumit Vzorky. Vámi vybraný vzorek lze dodat na desce o rozměrech 30 x 40 cm, popř. v 1,0kg kbelíku v mokrém stavu u probarvených fasádních omítek nebo 0,5l kbelíku u fasádních barev. Jen tak budete mít vždy jistotu správného výběru.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama