Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekonstukce hotelu Vltavan

Již více než rok chodíme okolo zabedněné vstupu do hotelu Vltavan a jak je psáno na informační tabuli probíhá v něm rekonstrukce.

Rekonstrukce hotelu Vltavan je velice rozsáhlá dalo by se říci, že z původního hotelu zbyl je nosný, a to ještě ne celý, konstrukční systém. Rekonstrukcí projdou některé nosné prvky, krov, střešní krytina, kompletně vnitřní rozvody a instalace, omítky, podlahy, Vltavan dostane nová okna, fasádu, atd. Po dokončení bude z bývalého hotelu moderně řečeno multifunkční objekt.

Dovolte tedy abych vám pomocí virtuální prohlídky přiblížil na co se můžete po jeho dokončení těšit. Ještě než vejdete novým vstupem, který je na stejném místě jako ten původní, podívejte se vlevo. V místech bývalé kavárny, vyrostla kavárna nová, v novém hávu, v nové architektuře, v novém zpracování. Jestliže jsme se už nasytili pohledu nové kavárny pojďme dál. Po zdolání několika schodů se ocitáme v nové recepci, která stojí v místech předsálí bývalé restaurace. Po levé straně máme vstup do šaten nového welnes centra a po pravé vstup do pánské šatny- bývalé formanky, hlavní schodiště a vzácnou plastiku Bohumíra Matala. Když projdeme okolo plastiky uznávaného ůmělce dostaneme se do prostoru bývalé restaurace, dnes však do velkého cvičebního sálu fitnes s posilovacími stroji, fitnes barem a respiriem. Z okna fitnes sálu uvidíme místo původního atria, nově vybudované welnes centrum.

Co však bude součástí welnesu si nechám pro sebe jako malé tajemství, abyste se také na něco mohli těšit.
GEFIRA stavby s.r.o.
logo GEFIRA stavby s.r.o.

Nabízíme komplexní služby realizace rodinných domů - zajistíme architektonickou studii, zajistíme projektovou dokumentaci, vytvoříme cenovou nabídku, vyřídíme povolení u orgánů státní správy, zajistíme odborné vedení stavby, zrealizujeme stavbu.

 
 
Reklama