Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úspory energie a zateplování starších objektů

Asi 20 % tepla se ztrácí střechou nebo stropy! Tento podíl celkové energetické ztráty budovy lze účinně a efektivně snížit podkrovními prvky fermacell P+D pro izolaci stropu pod nevytápěnou půdou.

Ceny energií rostou a cesty k jejich úspoře jsou naopak i díky moderním stavebním materiálům čím dál jednodušší. A takovým materiálem jsou i sádrovláknité desky a materiály fermacell.

Jednoduché a snadno proveditelné opatření má zdaleka nejlepší poměr nákladů a užitků ze všech možností, známých v oblasti zlepšení úspory energií.

Podle oblasti použiti jsou také k dispozici podlahové prvky fermacell s izolačním materiálem různých tlouštěk z dřevovlákna, minerální izolace nebo polystyrénu. Energeticky velmi efektivní je nízkoteplotní velkoplošné podlahové vytápění a i pro tento moderní způsob vytápění nízkoenergetických domů jsou podlahové systémy fermacell uzpůsobeny.

Izolační desky fermacell jsou vhodné pro zateplení venkovních a sklepních stěn

. izolace stropu podkroví sádrovláknité desky a materiály FERMACELL

Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama