Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka Solodor umožňuje obklad ocelových zárubní bez bourání.

Novinka SOLODOOR - obklad ocelové zárubně i pro panelové domy. Obložka se montuje přímo na starou ocelovou zárubeň po odstranění pantů s pomocí montážní pěny. Rychlé a čisté řešení, bez bourání a za příznivou cenu.

Nový model OOZS (obklad ocelové zárubně speciál) je určen především pro zárubně ve zkosených nosných panelech používané při výstavbě paneláků. Svojí konstrukcí dovoluje obkládat i zárubně, u kterých to stávajícími technologiemi nebylo proveditelné.

Konstrukce OOZS tak vychází vstříc tisícům domácností v panelových domech, které dosud neměly jinou možnost, než staré zárubně vybourat či vyřezat. To je samozřejmě spojeno se špínou, prachem, nehledě na délku trvání takového výrazného stavebního zásahu.

OOZS naopak představuje rychlé, čisté a elegantní řešení. Montáž OOZS je velmi stejná jako v případě klasického obkladu ocelové zárubně.

Rovněž z nákladového hlediska představuje OOZS od SOLODOOR velmi příznivou variantu. Cena OOZS je stejná jako u běžného obkladu ocelové zárubně a nižší než u obdobného konkurenčního výrobku.


Novinka Solodor umožňuje obklad ocelových zárubní bez bourání.

 
 
Reklama