Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Navštivte školu suché výstavby na Stavebních veletrzích Brno 2016

Laikové i řemeslníci mají jedinečnou příležitost naučit se dokonale pracovat se sádrokartonem. Společnost Rigips totiž připravila pro širokou veřejnost školu suché výstavby, kterou pořádá přímo na Brněnských stavebních veletrzích 2016. Účast ve škole je zdarma!


Rigips vás naučí jak pracovat se sádrokartonem

Zájemci tu získají základní dovednosti, zkušení instruktoři jim předvedou praktické a jednoduché triky pro práci se sádrokartonem a poradí, jak se vyhnout případným chybám. K dispozici budou rovněž pro zodpovězení veškerých dotazů. Škola je určena kutilům i profesionálům.

Sádrokarton v detailu

Rigips škola suché výstavby je rozdělena do osmi dílen, z nichž každá se věnuje specifickým pracím se sádrokartonem. To ocení nejen laici, ale i odborníci, kteří tak získávají unikátní možnost soustředit se na konkrétní dílčí problém nebo téma práce se sádrokartonem: dílny se totiž věnují tmelení, zamezení trhlin a odolnosti proti nárazu, problematice střešních oken nebo montáži podlahy a dalším tématům.

„V dílně se vás ujme Rigips specialista, který vám vše předvede a povede vás při práci. V každé dílně bude omezený počet žáků. Proto bude mít náš specialista dostatek času se vám věnovat,“ uvedl Martin Sochor ze společnosti Rigips. Dílny povedou i sádrokartonáři Rigipsu Luboš a Miloš, které lidé znají z videí a fotografií z montáží sádrokartonu.

Čtyřdenní akademie přímo na veletrhu

Škola suché výstavby potrvá čtyři dny. Je až pro 1150 účastníků. Rigips v Brně navazuje na úspěch této školy na loňském veletrhu ForArch, kde o ni byl velký zájem a stala se jedním z nejatraktivnějších doprovodných programů výstavy.

Společnost Rigips chce ukázat laikům i řemeslníkům jak velké možnosti sádrokarton skýtá a jak snadné je s ním pracovat. Perfektního výsledku navíc lze dosáhnout skutečně rychle. Potřebnou jistotu a šikovné ruce zájemci získají právě na Rigips škole suché výstavby.

Podrobný program jednotlivých dílen najdete na www.rigips.cz.

ÚČAST VE ŠKOLE JE ZDARMA!

Termín: středa 20. 4. – sobota 23. 4. 2016

Místo: Výstaviště Brno, hala P, plocha 146A

Neváhejte a zarezervujte si termín co nejdříve!







Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...