Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nakupujte izolace MIRELON® přímo od výrobce ONLINE

MIRELON® je synonymem pro kvalitní pěnový polyethylen. Věděli jste ale, že MIRELON® je česká značka? Pěnový polyethylen MIRELON® vyrábí už přes 30 let společnost Mirel Vratimov a.s.

Nejrůznější stavební a izolační materiál z pěnového polyethylenu MIRELON® můžete nakoupit přímo na e-shopu. Věříme, že v době restrikcí tuto možnost oceníte. A co všechno můžete na e-shopu mirelon.com nakoupit?

Pro zateplení a termoizolaci

Potřebujete materiál pro zateplení a termoizolaci? Na e-shopu mirelon.com si vyberete z dlouhého seznamu variant termoizolačních pásů a desek MIRELON®, které jsou dostupné také v laminovaných verzích. Dostupné laminace: samolepící vrstva, AL/ALZ fólie nebo PET/PETZ fólie. Pásy a desky se vyrábí v tloušťkách od 0,8 do 100 mm. Pro zateplení potrubních rozvodů budete potřebovat termoizolační trubice MIRELON®, které jsou k dostání v základní variantě MIRELON PRO® nebo v laminovaných provedeních STABIL, POLAR, PET. Novinkou jsou trubice SPRINT s integrovanými samolepícími páskami na stěnách trubice.

Pro podlahovou izolaci

Máte v plánu pokládat podlahy a potřebujete kvalitní podlahovou izolaci? Společnost Mirel Vratimov a.s. ji vyrábí ze dvou materiálů – z pěnového polyethylenu MIRELON® a z extrudovaného polystyrenu STARLON®. U obou těchto variant najdete také akční nabídky. Novinkou v sortimentu Mirel Vratimov a.s. jsou mimo jiné také klekací podložky MIRELON®, které využijete při pokládkách podlah nebo při jakékoli práci vkleče.

Nakupovat přímo u výrobce MIRELONU® je výhodné nejen kvůli ceně, ale také kvůli širokému maximálnímu výběru různorodých variant izolací.

Vyberte si kvalitu od českého výrobce a nakupte na www.mirelon.com!

 
 
Reklama