Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výstavba příčky s Habitem za méně než 24 hodin

Rekonstruujete nebo stavíte a chcete vybrat moderní rychlý způsob výstavby svislých konstrukcí? Přesvědčte se zhlédnutím videa od společnosti Rigips, která porovnává výstavbu za pomoci vysokopevnostního sádrokartonu nové generace Habito H s výstavbou za pomoci klasických dutinových a vápenopískových cihel.

Suchá výstavba pomocí sádrokartonových desek nové generace Habito H se vyplatí. V porovnání s vápenopískovými cihlami a klasickými dutinovými cihlami získáváte nejtenčí, nejlehčí, a přitom akusticky nejlépe tlumící konstrukci, při jejíž výstavbě ušetříte až 15 % celkových nákladů a spotřebujete násobně méně materiálu. Výstavba s deskou Habito H je efektivnější a rychlejší.

Transport materiálu mnohem snazší. Není třeba provádět technologicky náročné omítání a díky tmelení bez broušení v kvalitě Q3 není před malováním nutná penetrace. Zabudování elektroinstalace je snadné a nevyžaduje speciální nářadí. Na Habito H zavěšujete bez předvrtání a hmoždinek běžným vrutem do dřeva. Dva běžné vruty unesou skříňku o celkové hmotnosti až 50 kilogramů (hloubka skříňky = 40 cm), což je naprosto dostačující pro zavěšení kuchyňské linky.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama