Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rigid – vinylové plovoucí podlahy nové generace, které překonají vaše představy

Potřebujete novou podlahu do bytu, domu nebo komerčních prostor s vysokým zatížením? Pokud ano, zbystřete a nastražte uši, nebo spíše oči. Revoluční vinylové plovoucí podlahy Rigid jsou novinkou ...

Rigid – vinylové plovoucí podlahy nové generace, které překonají vaše představy

Potřebujete novou podlahu do bytu, domu nebo komerčních prostor s vysokým zatížením? Pokud ano, zbystřete a nastražte uši, nebo spíše oči. Revoluční vinylové plovoucí podlahy Rigid jsou novinkou na trhu s krytinami. A nabízí celou řadu výhod oproti tradičním vinylovým podlahám. Pro klíčové vlastnosti je zcela zásadní nové kompozitní jádro s hustotou 2000 kg/m, díky kterému je vinyl Rigid pevnější a odolnější.

Vinyl Rigid má nosnou desku s označením SPC, která je vyrobená jiným způsobem než tradiční HDF deska používaná při výrobě běžných laminátových podlah. A právě proto jsou podlahy Rigid vhodné i do vlhkých prostor. Dlouho a spolehlivě budou sloužit v koupelně i v kuchyni. Výhodou nového vinylu Rigid je i to, že nosný materiál neobsahuje žádná změkčovadla. Ze své podstaty jsou plovoucí vinylové podlahy Rigid odolné vůči teplu, to znamená, že v teple neměknou, a proto pro pokládku nevznikají téměř žádná omezení. Klíčovou vlastností revoluční krytiny je i vyšší rozměrová stálost.

Velice snadná je i renovace. Plovoucí vinylovou podlahu Rigid lze ve většině případů pokládat přímo na původní dlažbu, parkety a další vyhovující podlahové krytiny. Nosná deska SPC je totiž velmi tuhá, takže srovná případné drobné nerovnosti. Pokládka by se však měla realizovat na suchém podkladě, aby nedocházelo k potenciálním problémům. Pod plovoucí podlahy Rigid lze instalovat podlahové topení i kročejovou izolaci. Kromě věrohodných dekorů dřeva ocení vlastníci podlah nové generace i velmi snadnou údržbu vinylu Rigid. Postačí občasné vysátí větších nečistot a následné vytření vlhkým mopem. Neváhejte a vyzkoušejte vinylovou plovoucí podlahu nové generace. Jistě budete spokojeni.

www.plancher.cz


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama