Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vinylové podlahy Moduleo Select – dřevěné podlahy, o které se nemusíte starat

Propadli jste kouzlu dřevěných podlah, odrazuje vás ale jejich vysoká pořizovací cena a náročná údržba? Máme pro vás elegantní řešení. Vyzkoušejte vinylové podlahy Moduleo Select!

Vinylové podlahy Moduleo Select – dřevěné podlahy, o které se nemusíte starat

Propadli jste kouzlu dřevěných podlah, odrazuje vás ale jejich vysoká pořizovací cena a náročná údržba? Máme pro vás elegantní řešení. Vyzkoušejte vinylové podlahy Moduleo Select! Patří do nové generace vinylových podlahovin a jsou jedněmi z technologicky nejvyspělejších vinylových podlahových krytin vůbec. Vinylové podlahy Moduleo spojují krásu dřevěné podlahy s něžností dlažby a dokonalým akustickým komfortem a stylem.

Výhody vinylové podlahy Moduleo

Moduleo je původem z Belgie a spadá pod významnou mezinárodní skupinu IVC Group. Nejmodernější technologické postupy, které se používají při výrobě vinylových podlah Moduleo, oceníte na vzhledu jednotlivých lamel. Jsou totiž k nerozeznání od pravého dřeva – a to včetně letokruhů, rýhy, žilkování nebo suků.

Desky a dlaždice Moduleo se pyšní bezkonkurenční strukturou, vynikají svou pevností, jednoduchou údržbou a překrásným přirozeným vzhledem. Okouzlí vás snadná instalace, kterou pro dokonalý výsledek doporučujeme svěřit profesionálům. Vinylové podlahy Moduleo poskytují příjemnou tepelnou izolaci a skvěle tlumí kročejový hluk. Majitele domácích mazlíčků a rodiče malých dětí potěší i fakt, že jsou velmi odolné vůči poškrábání a protlačení – jsou proto ideální pro pokládku i v dětských pokojíčcích. Vinylové podlahy Moduleo dobře snáší vlhkost a opravdu snadno se udržují.  Jejich povrch je antialergenní a hygienický. Můžete je instalovat i na podlahové topení. Pro stoupence ekologie je dobrou zprávou, že jsou recyklovatelné.

Vinylové podlahy Moduleo se vyrábějí jak v lepeném, tak zámkovém provedení a zakoupit je můžete na www.plancher.cz


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama