Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Luxusní koupelna poměrně levně: Jaké obklady budou ideální?

Toužíte po luxusní koupelně, ale máte omezený rozpočet? Poradíme vám, s jakými obklady vykouzlíte koupelnu, za kterou by se nestyděl ani boháč. Spoustu luxusních obkladů navíc pořídíte za super ceny.

Luxusní koupelna poměrně levně: Jaké obklady budou ideální?

Co se o zařizování luxusních koupelen píše v časopisech o designu? Všude vede kombinace dvou kouzelných slov – nápaditost a jednoduchost. Mezi dlouhodobé trendy, které snad nikdy nevyjdou z módy, patří obklady a dlažby ve vzhledu onyxových kamenů nebo mramoru.

Líbí se i vám v luxusních koupelnách či obývacích design mramoru? Máte výborný vkus. Mramor byl známkou luxusu již ve starověku. Dnes ale na trhu existují obklady a dlažby, které jsou téměř k nerozeznání od skutečného přírodního materiálu, a navíc se mnohem lépe udržují. Vybírejte z mnoha provedení obkladů a dlažeb – od tradičního, který vychází ze skutečných přírodních mramorů až po velmi moderní a volné interpretace. Co třeba zvolit velmi originální dlažbu Corvino v rozměru 80x80 cm? Dlažba, kterou použijete i jako obklad, se pyšní prestižním oceněním za design. Je vítězem soutěže Design Award 2017.

Obklady ve vzhledu onyxových kamenů, které ztvárňují polodrahokam onyx, se v koupelnách či obývácích stávají jedinečným kusem umění, který na zdích vypadá jako malba. Přesně takový je například obklad Asya Onix v rozměru 60x120 cm, který lze pořídit za velmi dobrou cenu. Obklad má vysoce lesklý povrch a přímo impozantní design, který charakterizují unikátní duhové barvy. Obklady ve vzhledu onyxových kamenů pravidelně sklízí úspěch na veletrzích a mezi zákazníky je o ně velký zájem. Barevná paleta zahrnuje tlumené tóny přírodní kouřové šedé, přes pískově béžovou až po narůžovělou barvu.

Více se dočtete v článku o luxusních koupelnách zde.

 
 
Reklama