Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poslední příležitost přihlásit se do soutěže

Výherci si rozdělí materiál v hodnotě 175 tisíc korun na vlastní rekonstrukci. Společnost RIGIPS vyhlásila začátkem října soutěž s názvem Rekonstrukční výzva, která probíhá až do konce listopadu.

Výherci soutěže si rozdělí materiál v hodnotě 175 tisíc korun na vlastní rekonstrukci.
Výherci soutěže si rozdělí materiál v hodnotě 175 tisíc korun na vlastní rekonstrukci.

Pokud jste se ještě nestihli zaregistrovat, tak neváhejte a přihlaste svůj projekt vyplněním formuláře na webových stránkách www.rekonstrukcnivyzva.cz. K zapojení do soutěže stačí, když zašlete vlastní návrh toho, co chcete rekonstruovat, kde chcete rekonstruovat a popřípadě jestli přestavbu pro někoho plánujete.


Ty nejlepší z Vás poté vybere kvalifikovaná porota složená z odborníků společnosti RIGIPS a svoji roli při rozhodování bude hrát i laická veřejnost, která pomůže vybrat nejlepší projekty v online hlasování. Výherci si mezi sebou rozdělí materiál v hodnotě 175 tisíc Kč na vlastní rekonstrukci.

Výhra na rekonstrukci v podobě materiálu

Výherce, které odborná porota vybere, čeká výhra vysokopevnostních desek nové generace HABITO H v hodnotách 100, 50 a 25 tisíc korun se všemi potřebnými příslušenstvími (tmely, profily, šrouby, aj.). „Rekonstrukce přináší lepší bydlení a více radosti ze života. Kdo rekonstruoval jakékoliv obytné prostory, ví, že i přes moderní materiály, které mnohé usnadňují, je rekonstrukce náročná, a to jak finančně, časově, tak i psychicky. A protože si RIGIPS váží zájmu svých zákazníků, rozhodli jsme se uspořádat soutěž, která nejzajímavější projekty podpoří bezplatnou dodávkou materiálu,“ uvádí Michaela Kotorová, specialistka marketingu společnosti RIGIPS.

V čem spočívá genialita HABITA H?

HABITO H je univerzální sádrokartonová deska nové generace, která splňuje nejpřísnější požadavky ve všech ohledech. Nosnost je až 34 kilogramů na jeden vrut, a to bez předvrtání a bez použití hmoždinek. Má výborné akustické vlastnosti. Deska HABITO H je impregnovaná a vhodná do prostor s vyšší vzdušnou vlhkostí, jako jsou koupelny. Už ji neprokopnete, ale velmi snadno převěsíte předměty na jiné místo. Desky HABITO H jsou oproti tradiční zděné technologii až sedmkrát lehčí a díky tomu získáte menší zatížení nosné konstrukce budovy. A současně jsou i dvakrát tenčí, čímž získáte větší užitnou plochu bytu. Samotná montáž desky je díky suchým procesům až osmkrát rychlejší.
Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama