Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Weber šetří čas svým zákazníkům

Unikátní stavební materiály Weber, jako je yysprávková malta na beton s antikorozními účinky weberrep surface nebo tekutý venkovní beton Weberavjämning ute, ušetří čas svým zákazníkům.


Mezi unikátní výrobky, které šetří čas, patří tyto stavební materiály:

Vysprávková malta na beton s antikorozními účinky weberrep surface
Tento špičkový materiál je unikátní tím, že spojuje tři funkce do jednoho výrobku. Je určen pro opravy betonu, chrání proti korozi a tím prodlužuje životnost stavby. V soutěži Známka kvality výrobek- technologie pro stavebnictví a architekturu 2017 získal weberrep surface stříbrné ocenění.
Weberavjämning ute je kvalitní tekutý venkovní beton s rychlou aplikací

Ideální materiál pro vysoce odolnou a bezúdržbovou betonovou plochu o tloušťce 1-8 cm. Je vhodný pro pochozí i pojezdové zatížení, určený pro novostavby a rekonstrukce, kde je zapotřebí pevná vodorovná pojezdová plocha odolná proti vlhkosti a mrazu. Ideální řešení pro garáže, rampy, komunikace, sklepy, terasy, půdy, atp.

Weber – materiály navždy


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 
Reklama