Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

České vinylové podlahy Fatra jsou nyní v akci na plancher.cz

Kvalitní podlaha něco stojí a pokud nechcete zbytečně riskovat, že se vám brzy zničí, je třeba vsadit na prověřené výrobce. Patří mezi ně i podlahy Fatra, které si momentálně můžete koupit se slevou.

České vinylové podlahy Fatra

Kvalitní podlaha něco stojí a pokud nechcete zbytečně riskovat, že se vám brzy zničí, je třeba vsadit na prověřené výrobce, jejichž podlahy jsou vyrobeny z kvalitních materiálů za použití moderních technologií. Patří mezi ně i vinylové podlahy Fatra, které si momentálně můžete koupit se slevou – nabízí je společnost Plancher, která je specialistou na podlahové krytiny a dveře.

Kvalita od tradičního českého výrobce

Společnost Fatra je jednou z tradičních českých značek a má za sebou velmi dlouhou a úspěšnou historii. Vyrábí široké spektrum produktů, do nějž patří nejen vinylové podlahové krytiny, ale i různé hračky, fólie, hydroizolační systémy, lamináty a spousta dalších věcí, které vynikají svojí špičkovou kvalitou. O kvalitě výrobků Fatra svědčí i její úspěch na zahraničních trzích, kam dodává 75 % svých produktů.

Které kolekce podlah Fatra jsou aktuálně za akční ceny?

V tuto chvíli nabízí společnost Plancher slevy na následující série podlah:

  • lepené vinylové dílce Fatra Imperio (na výběr je z 12 druhů dřeva a tyto podlahy se hodí především do bytu)
  • lepené vinylové dílce Fatra Thermofix (jedny z nejkvalitnějších podlah na světě – dekory věrně imitují dřevo, kámen nebo koberec)
  • plovoucí vinylové podlahy Fatra Click (skvělá kombinace výhod dřevěné a běžné plovoucí podlahy, dekory věrně napodobují různé druhy dřeva a vybrat si lze z mnoha krásných odstínů)

Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama