Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vinylové podlahy Moduleo Select - dřevěné podlahy o které se nemusíte starat

Líbí se vám podlahy z opravdového dřeva, ale potřebujete spíše jiný materiál, který lze umístit na podlahové vytápění a hodí se i do prostorů s vyšší vlhkostí?

Líbí se vám podlahy z opravdového dřeva, ale potřebujete spíše jiný materiál, který se hodí i do prostorů s vyšší vlhkostí, lze jej umístit i na podlahové vytápění a je vhodný i pro osoby trpící alergií? V takovém případě pro vás nejlepším řešením budou moderní podlahy z vinylu. K těm nejlepším, co se v současné době dají sehnat, patří vinylové podlahy belgické značky Moduleo.

Moduleo - kvalitní vinylové podlahy z Belgie

Značka Moduleo pochází z Belgie a patří pod významnou mezinárodní skupinu IVC Group. Při výrobě vinylových podlah Moduleo se používají nejmodernější technologické postupy, díky čemuž jsou jednotlivé lamely k nerozeznání od pravého dřeva – najdete na nich dokonce i letokruhy, rýhy, žilkování nebo suky. K tisku dekorů se používá metoda digitálního tisku, jež zaručuje jejich vzhledovou stálost a vysokou odolnost.

Produktová řada Moduleo Select a její hlavní výhody

K nejprodávanějším produktovým řadám značky Moduleo momentálně patří řada Moduleo Select. Jaké jsou její největší přednosti?

  • nadstandardní životnost (vydrží desítky let)
  • odolnost vůči vodě (hodí se tak i do vlhkých místností – např. kuchyně nebo koupelny)
  • rozměrová stálost (díky dvojí stabilizační mřížce se nekroutí, nepraskají ani nesesychají)
  • stále stejný vzhled (ani po delší době neblednou)
  • snadná a pohodlná údržba
  • dobrá tepelná vodivost (vhodné pro podlahové vytápění)
  • příjemnost na dotek, tichost při došlapu a mnoho dalších výhod

Jednotlivé lamely mají rozměry 19,6 x 132 cm, jejich tloušťka je 2 mm u lepených a 4,5 mm u plovoucích. Nášlapná vrstva je silná 0,3 mm. Moduleo Select nabízí výběr z mnoha krásných motivů dřeva, jedná se převážně o dekory dubu, z exotických dřevin je zastoupen teak. Kromě dřevěných dekorů jsou k dostání i atraktivní motivy dlažby nebo kamene.

Mohlo by Vás zajímat:

Sháníte odolnou podlahu? Zkuste vinylové podlahy VEPO - českou novinku a produkt roku 2016


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama