Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vinylové podlahy Plancher s.r.o.

Vinylové podlahy nelákají pouze na praktické užitné vlastnosti, ale mohou se pochlubit také unikátním vzhledem. K dostání je neuvěřitelně široká škála různých dekorů a barev, vybere si naprosto každý.

Vinylové podlahy Plancher s.r.o.

Vinylové podlahy nelákají pouze na praktické užitné vlastnosti, ale mohou se pochlubit také unikátním vzhledem. K dostání je neuvěřitelně široká škála různých dekorů a barev, vybere si naprosto každý. Vybírat můžete jak z klasických motivů jako je dub, tak z motivů exotických dřevin či originálních vzorů, jako jsou například kovy. Nejlepší inspiraci naleznete ve vzorníku vinylových podlah, který obsahuje prakticky nekonečné množství variací různých designů.

Plancher s.r.o. nabízí širokou škálu barev a vzorů

Pokud přemýšlíte o koupi vinylové podlahy, obraťte se na profesionálního a zákazníky osvědčeného prodejce vinylových podlah. Zářným příkladem takovéto společnosti je Plancher s.r.o., která zákazníkům nabízí vzorník vinylových podlah čítající množství zajímavých motivů kvalitních značek jako Gerflor imitujících dřevo či méně ortodoxní vzory jako mramor. Kromě vinylových podlah Gerflor nabízí Plancher s.r.o. také vinylové podlahy dalších předních značek Expona Domestic, Conceptline, Fatra Imperio, Fatra Thermofix, Moduleo, Wineo - Design Line. Vybrat si můžete z více než dvou set různých vzorů těchto podlah.

Plancher s.r.o. – profesionálové na poli podlah i dveří

Společnost Plancher s.r.o. kromě vinylových podlah samozřejmě nabízí také další produkty jako masivní dřevěné podlahy, PVC podlahy či plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Kvalitní podlahy nicméně nejsou jedinou specializací společnosti, Plancher s.r.o. se také profesionálně zabývá prodejem a montáží interiérových i venkovních dveří. Stačí nás kontaktovat a vyřešíme pro Vás jakýkoliv problém týkající se podlah či dveří.


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama