Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Designové ploty, obklady, zástěny, stínění, výplně od společnosti H&B delta

Nový prospekt společnosti H&B delta představuje několik základních vzorů designových plotových výplní a jejich orientační ceny. Lze zvolit i vlastní vzor a vybrat si z široké nabídky materiálů.

Designové ploty, obklady, zástěny, stínění, výplně od společnosti H&B delta

Nový prospekt společnosti H&B delta představuje několik základních vzorů designových plotových výplní a jejich orientační ceny. Jedná se o zakázkovou výrobu s termínem dodání 3 - 6 týdnů. V případě odběru většího množství jsou nabízeny množstevní slevy. Standardně jsou plotové výplně vyráběny z hliníkového plechu o tloušťce 2mm, jsou opatřeny obrubou a oboustranně lakovány (komaxit). Zákazník může zvolit i vlastní vzor a vybrat si z široké nabídky materiálů. Cena je pak bude kalkulována individuálně. Všechny vzorové výplně si lze prohlédnout ve volně dostupné vzorkovně v areálu firmy na Vsetíně - Bobrkách.


H & B delta s.r.o.
logo H & B delta s.r.o.

H&B delta se specializuje na střechy a lehké odvětrávané fasády. Divize Střechy a stavby se specializuje na střechy, stavby a fasády zejména historických budov, včetně restaurátorských prací. Divize Lehkých obvodových plášťů se zaměřuje na výrobu a montáž ...

 
 
Reklama