Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Značka RAKO tradičně odměnila nejlepší obkladačské realizace

Bez kvalitní práce obkladače by keramické obklady byly pouhými výrobky, nikoliv krásnými koupelnami, kuchyněmi nebo podlahami. Český výrobce keramických obkladů,LASSELSBERGER, proto již tradičně oceňuje nejlepší obkladačské realizace.

Vyhlášení nejlepších realizací z keramických obkladů RAKO za rok 2016 proběhlo koncem března během Valné hromady Cechu obkladačů ČR v Havlíčkově Brodě.

Odborná porota hodnotila celkové ztvárnění realizací, použití moderních keramických materiálů, a především finální kvalitu zpracování. Výherci z řad obkladačů si kromě ocenění odnesli také profesionální nářadí věnované společností LASSELSBERGER.

Ocenění za nejlepší realizace obdrželi:

  1. místo Ing. Jan Semrád, TFP Interiér s. r. o., ČR.
  2. místo Marián Páleš, DEAL Slovakia s. r. o., SR.
  3. místo František Preis, Strakonice, ČR.

Jedním z hlavních cílů Cechu obkladačů je podpora kvalitního řemesla. Valná hromada je navíc pro vyhlášení vítězů soutěže vhodnou příležitostí, protože se zde na jednom místě setkávají profesionálové a odborníci z oboru. Zároveň s oceněním realizací za rok 2016 byl zahájen další ročník soutěže o nejlepší realizaci RAKO.

Přihlásit lze dokončenou novou realizaci či rekonstrukci koupelny, kuchyně, podlahy, bazénu, restaurace apod. z obkladů a dlažeb značek RAKO HOME a RAKO OBJECT za rok 2016/2017. Každá přihláška je odměněna kvalitními montérkami RAKO. Tři nejlepší kladečské práce pak budou v březnu příštího roku vyhodnoceny společností LASSELSBERGER a odměněny hodnotnými cenami, například profesionálním nářadím a pomůckami pro obkladače v hodnotě cca 10 000 Kč.

Termín pro přihlášení obkladačských prací je do konce února 2018.

Více na www.cech-obkladacu.cz a www.rako.cz.

Výherci z řad obkladačů : zleva František Preis (3. místo), Tomáš Heřman (školitel RAKO) a Jan Semrád (1. místo). Marián Páleš (2. místo) se předávání nezúčastnil
Výherci z řad obkladačů : zleva František Preis (3. místo), Tomáš Heřman (školitel RAKO) a Jan Semrád (1. místo). Marián Páleš (2. místo) se předávání nezúčastnil
 
 
Reklama