Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výstava BYTOVÁ SHOW 2016 pomáhá splnit sny o bydlení

Bytová show 2016 – nejznámější a největší výstava interiérů ve východních Čechách právě otevřela své brány návštěvníkům. Koná se v hradeckém Aldisu až do neděle 6. listopadu.

Na výstavě nábytku, interiérů a bytových doplňků v Hradci Králové uvidíte všechny nejdůležitější obchodní a výrobní firmy z regionu východních Čech, ale i z celé ČR a zahraničí. Přijeďte si splnit své sny o bydlení. Na této výstavě se setkáte přímo s výrobci, architekty a designéry, kteří vám podají informace opravdu z té první ruky.

Nabitý je také doprovodný program. Na přednáškách je možné získat cenné rady a inspiraci od zkušených odborníků, kteří se zaměří na otázky: Jak správně postupovat při koupi vysněného domu nebo bytu? Jak vytvořit svůj domov útulnější, zdravější a kvalitnější?

Stavební portál ESTAV.cz bude rozdávat tištěnou verzi příručky Jak koupit bydlení. Na jedné z přednášek příručku podrobně představí šéfredaktor Ing. arch. Oldřich Rejl. Proč spolupracovat s designérem vysvětlí Ing. Luděk Jekl a Ing. Jan Opitz, kteří se specializují na navrhování interiérů i exteriérů a kladou důraz na správné dispoziční řešení, estetičnost a funkčnost daného prostoru. Zakladatelka Evropské školy Feng Shui Mgr. Radka Hozmanová zasvětí zájemce do tajů návrhu domu, který vznikal „na zelené louce“.

Zdroj: TAP nábytek
Zdroj: TAP nábytek

V průběhu výstavy jsou k dispozici tři nezávislí architekti, kteří vám poradí s uspořádáním interiéru. Pro tuto službu je vhodné vzít si s sebou na výstavu plánek bytu, pokoje nebo půdorys domu. V Poradenském centru Cechu malířů, lakýrníků a tapetářů ČR budou prezentovány malby klasické včetně příslušných předúprav, ale i netradiční a speciální dekory a malby. Po celou dobu výstavy se vám budou věnovat fundovaní odborníci na povrchové úpravy.

Na Bytové show si můžete vyzkoušet širokou nabídku nejen sedacích souprav a pohodlných postelí, ale uvidíte také nové expozice kuchyní a spotřebičů. To, co si návštěvníci přáli vidět v předchozích letech, a nyní ta možnost bude, jsou expozice koupelen. Nebude chybět ani kvalitní nábytek, zakázková výroba, osvětlení, dekorace, interiérové dveře, schodiště, zábradlí, celoskleněné systémy, podlahy, technické novinky a moderní prvky do interiéru.

Nemusíte složitě vyhledávat informace a kontakty, na výstavě Bytová show máte od 3. do 6. listopadu jedinečnou možnost se inspirovat, vše si vyzkoušet a najít to nejlepší. Pro předem registrované návštěvníky na www.bytovashow.cz je připravený dárek ke vstupence.

 
 
Reklama