Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Crystal Absolute White - nejbělejší tvrzený kámen na světě

I přes svou bílou barvu je technického kámen od Technistone charakteristický vysokou odolností a tvrdostí proti poškození, stejně tak nízkou pórovitostí a nasákavostí.

Lámete si hlavu nad nejvhodnějším materiálem pro kuchyňskou desku?

Přední světový výrobce technického kamene, královehradecká společnost Technistone, přináší nejbělejší tvrzený kámen na světě – odstín Crystal Absolute White. Tvrzený kámen Crystal Absolute White zachová svůj bezchybný lesk a nejbělejší odstín po dlouhá léta. Jasně bílá barva přinese prosvětlení, optické zvětšení, harmonii, čistotu a klid do každého interiéru.

„Bílou vnímám jako nezbytnou barvu v každém interiéru a při své práci to bez ní ani nedokážu. Je to pro mě symbol čistoty, klidu a života jako takového. Zároveň je bílá jediná barva, kterou lze kombinovat se všemi ostatními barvami,” uvádí Halka Freidingerová, bytová designérka ze Studia In2.

Tvrzený kámen Technistone v odstínu Crystal Absolute White je nejčastěji používán jako materiál kuchyňské desky a jejího obložení, do koupelen jako obklad, umyvadlová deska nebo obložení vany. Z tvrzeného kamene Technistone lze vyrobit také kvalitní a odolný dřez, který díky hladkému napojení perfektně splyne s kuchyňskou deskou stejného materiálu.

Crystal Absolute White - nejbělejší tvrzený kámen na světě, foto Technistone
Vlastnosti tvrzeného kamene Technistone:
  • Z více než 93 % tvořen pečlivě vybranými přírodními surovinami, dále barevnými pigmenty, případně zrcadlovými a skleněnými střepy (řada Starlight, vč. odstínu Brilliant Grey) vytvrzenými kvalitní pryskyřicí.
  • Vysoká odolnost proti mechanickému i chemickému poškození (poškrábání, pořezání, údery, zatížení, kyseliny běžně se vyskytující v domácnostech)
  • Nízká pórovitost a nasákavost – neabsorbuje tekutiny
  • Snadná údržba
  • Zdravotní nezávadnost, certifikace pro styk s potravinami
  • Barevná jednotnost, umožňující jednolité napojení desek
 
 
Reklama