Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

DAFE – PLAST: Pojďte se s námi potkat na živo!

Srdečně Vás zveme k návštěvě naší zbrusu nové expozice na veletrhu FOR PASIV, který proběhne ve dnech 9. – 11. 2. 2023 v pražských Letňanech! Jsme DAFE – PLAST, výrobce plastových, kompozitních a hliníkových oken, dveří, prosklených stěn a zimních zahrad.

FOR PASIV je tradiční veletrh zaměřený na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy zastoupený prestižními firmami z oboru a určený pro laickou i odbornou veřejnost, který každoročně pořádá společnost PVA Expo Praha. I letos dojde v pražských Letňanech k jeho souběhu s veletrhem FOR WOOD (dřevěné konstrukce), FOR THERM (krby, kamna, kotle) a veletrhy pořádanými společností Střechy Praha, s.r.o.

My u toho samozřejmě nemůžeme chybět – proto nás najdete v hale č. 2, na stánku 2A14. Připravili jsme si pro Vás pořádné překvapení – novou expozici s chytrými řešeními pro pasivní domy, v rámci kterého vám představíme chystané produktové novinky tohoto roku.

Prémiové materiály i dokonalá designová provedení


Můžete si vyzkoušet třeba designové plastové zdvižně-posuvné dveře HST SYNEGO PANORAMA s možností použití komfortního prahu s rozdílem výšky interiérové a exteriérové pochozí plochy pouze 14 mm, uvidíte okenní systém REHAU ARTEVO z kompozitního materiálu RAU FIPRO X, který umožňuje extrémně velké rozměry prvků při zachování výborných izolačních vlastností. Nový zeštíhlený vzhled s ostře řezanými konturami a plošně-lícujícím křídlem určitě upoutá vaši pozornost. Vystavené tu ale budou například i kompozitní balkonové dveře PROGRESS ALU EF+ se skleněným zábradlím, opatřené venkovní hliníkovou obložkou a vnější žaluzií integrovanou mezi tabule skla.

Pro ty nejnáročnější zákazníky bude v expozici ke shlédnutí i hliníkový portál HST SCHÜCO ASE 80.HI DESIGN LINE s neobyčejně štíhlými pohledovými šířkami fixních částí a s úzkým sloupkem mezi otevíravým a fixním dílem dveří nebo hliníkové balkonové dveře SCHÜCO AWS 90 BS.SI+ WOOD DESIGN, disponující širokými designovými možnostmi vnitřních obložek z nejrůznějších dřevin i s novými variantami klik pro umocnění vzhledu dřevěných povrchů v interiéru.

Tak co říkáte, uvidíme se?

  • KDY: ve čtvrtek a pátek 9. a 10. 2. od 10.00 do 18.00 hodin
  • nebo v sobotu 11. 2. od 10.00 do 17.00 hodin
  • KDE: PVA EXPO Praha Letňany, číslo stánku 2A14, hala č. 2.

Nemáte lístek? To vůbec nevadí – stáhněte si VSTUPENKU ZDARMA!

Více informací

 
 
Reklama