Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompletní nabídka dveřních kování COBRA - vyberte si v jubilejním katalogu COBRA 30

Třicetileté výročí oslavila COBRA vydáním produktového katalogu, ve kterém najdete opravdu širokou nabídku dveřních a okenních kování a madel.

Stavíte nebo rekonstruujete? Ať už preferujete minimalismus, rustikální styl nebo historizující styly se zdobnými detaily, šíře sortimentu Cobra vás jistě uspokojí - více než 3.000 položek v nabídce, široká paleta designů i povrchů v různých cenových kategoriích.

Naše produkty vnímáme jako malé šperky, které mají ambici zvýraznit styl domácností i veřejných prostor. Kvalitu a funkčnost považujeme za samozřejmost - to, co oceňujeme, je charakter, design a ergonomie. Stáhněte si katalog a vyberte si nebo se nechte inspirovat:

KATALOG COBRA 30 KE STAŽENÍ

Přehled produktů COBRA
  • Prémiová dveřní kování a madla sekce DESIGN LINE - kolekce Q, BlackSmith, Convex
  • Interiérová kování
  • Bezpečnostní a exteriérová kování
  • Okenní a balkonová kování
  • Doplňky - dveřní zarážky, háčky, klepadla, číslice,…

Už tři desítky let máme skvělou možnost pracovat ve světě finálního stavebnictví a interiérového designu - podílíme se na vybavení desítek tisíc domů, bytů i veřejných staveb, spolupracujeme s významnými architekty a designéry, jsme pyšní na spolupráci se skvělými obchodními partnery. Budeme pyšní, když naše produkty budou zdobit i vaše interiéry.

Kompletní nabídku najdete také v eshopu www.matekliku.cz

 
 
Reklama