Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Svět plastových a hliníkových oken DAFE – PLAST pokračuje

Kdokoliv dnes otevře noviny, počítač nebo televizi, je doslova přehlcen negativními zprávami. Ale to není náš případ. My přinášíme vesměs dobré zprávy, hlavně pro všechny, kteří i přes složitou situaci ve státě stále staví a potřebují nové okenní systémy, nebo se připravují na jejich výměnu.

Přestože jsme na základě nařízení vlády museli na čas pro veřejnost uzavřít své kanceláře a showroom, pokračujeme v práci a jsme připraveni vám při dodržení veškerých bezpečnostních opatření ve všem vyhovět.

A teď to nejdůležitější. Osobní zkušenost a praktickou ukázku všech našich okenních a dveřních systémů včetně nepřeberného množství příslušenství vám můžeme ukázat v našem showroomu, jakmile to bude možné, nicméně připravili jsme pro vás řadu videí, díky kterým získáte mnoho informací již nyní. Stále váháte, jestli posuvně-zdvižný nebo posuvně-sklopný či paralelně-posuvný systém vašich dveří vybrat? Jak velký a z jakého materiálu? Více napoví videa, která názorně objasní, jak který systém funguje. Chcete znát parametry našich špičkových plastových oken, případně se seznámit s bohatým příslušenstvím, jako jsou například screen rolety, elektronické zámky? Nebo máte jiné nadstandardní požadavky?

Na všechny tyto otázky naleznete odpovědi, pokud navštívíte a zhlédnete videogalerii DAFE – PLAST.

 
 
Reklama