Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Luxusně vypadající a přitom bezpečné dveře otevřete otiskem prstu

Vstupní dveře do domu vybíráme nejen z pohledu funkce a bezpečnosti, ale také podle jejich estetického vzhledu. Dveře jsou první vizitkou majitele při cestě do objektu.

V nabídce tradičního českého výrobce okenních a dveřních systémů – společnosti DAFE-PLAST jsou nyní vchodové dveře vyrobené z hliníkových profilů Schüco ADS 90.SI. Tyto dveře nejsou jen pouhou ozdobou, i když design (jak je patrné z obrázku) hraje velkou roli, ale skutečně perfektně fungující výplní. Uživateli poskytnou vysokou odolnost proti vniknutí (RC3), zvýšenou těsnost (oceníte zejména při bouřce a průtrži mračen) i zvukovou izolaci.

Dveře jsou oboustranně plošně lícující s bočním světlíkem spojeným s dalším fixním dílem strukturálním rohem, kdy je sklo lepeno na sklo. Fixní díly dveří působí navenek jako bezrámová konstrukce, kdy je sklo zakončeno pouze zasklívací lištou. Praktický je elektromechanický zámek s nerez čtečkou otisků prstu. Díky svým vlastnostem jsou dveře vhodné i pro pasivní a nízkoenergetické domy.

Další informace naleznete na www.dafe.cz

 
 
Reklama