Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CADKON+ ROADSHOW 2015 aneb mobilizace pro projektanty stavebních konstrukcí a TZB

Společnost GRAITEC se rozhodla uspořádat roadshow a vyrazit do 19 měst po celé České republice v termínu 15. až 30. října 2015, aby představila svůj software pro projektanty CADKON+ 2016.

V červnu letošního roku společnost GRAITEC vydala novou generaci CADKONu+ a to CADKON+ ARCHITECTURE pro stavební konstrukce a CADKON+ MEP pro veškeré profese TZB. Tento kvalitní CAD program, který díky DWG formátu zajišťuje bezproblémovou výměnu dat mezi CAD softwary, pomáhá řešit rutinní procesy a zefektivňuje tak práci každého projektanta. Je to samostatný software s obsáhlými knihovnami.
Akce je učena zejména projektantům stavebních konstrukcí a TZB, kteří mají pocit, že by tvorba projektové dokumentace měla být rychlejší, stále shánějí od výrobců podklady pro zapracování do projektové dokumentace, přijde jim zdlouhavé věčné přepočítávání počtu prvků ve výkresech a chtějí být efektivní při tvorbě tabulek použitých prvků. CADKON+ Roadshow 2015 vás seznámí s CADKON+ a jeho novinkami.

Každý účastník roadshow navíc získá jedinečnou možnost ušetřit až 22 900 Kč zakoupením speciální edice CADKON+ 2016. Přesvědčte se sami, jak vám CADKON+ 2016 může pomoci urychlit vaši práci.

Seznam měst, časový harmonogram a registraci najdete na roadshow.cadkon.eu/2015/. Kapacita je omezena, neváhejte a registrujte si svá místa včas.

 
 
Reklama