Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Semináře WOOD CAMP se po letní pauze opět vrací s nabitými přednáškami

Nezoufejte, že končí léto, startují totiž oblíbené vzdělávací semináře projektu WOOD CAMP! A protože v ADMD neleníme, uskuteční se první seminář již 6. 9. a téma bude jako vždy zajímavé, věnovat se totiž budeme řízenému větrání.


Snižování energetické náročnosti budov a vzduchotěsná obálka rodinných domů, to jsou hlavní důvody k instalaci řízeného větrání s rekuperací. Přínosy řízeného větrání a řešení centrálního systému Vám představí pan Petr Bednář ze společnosti ZEHNDER, s podskupinou lokálního/decentrálního řízeného větrání Vás seznámí pan Dušan Hanzík ze společnosti MELTEM.

Seminář Centrální a lokální větrání s rekuperací – nenahraditelné technologie při moderní výstavbě rodinných domů se uskuteční 6. 9. 2022 od 15:00 a je možné se zdarma online připojit.

REGISTROVAT SE MŮŽETE ZDE

Na jaké další semináře se můžete těšit?

27. 9. 2022 – Jak na zabudovanou vlhkost ve stavbě – registrace zde.
18. 10. 2022 – Prostorová stabilita a tuhost rámových a CLT dřevostaveb – registrace zde.

Stavební inženýři mají navíc možnost účastí na seminářích získat body do celoživotního vzdělávání u ČKAIT. Více informací ZDE

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je nezávislým uskupením firem, které jsou přesvědčeny, že dřevostavby jsou tou správnou cestou moderní a udržitelné výstavby. Naším cílem je, aby se domy stavěly kvalitně a s ohledem na životní prostředí.

Váš maják ve světě dřevostaveb

 
 
Reklama