Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vzdělávejte se s novým PROFIspeciálem 2021/2022 pro odborníky z oboru dřevostaveb!

Odborný PROFIspeciál pro dřevostavbaře, architekty a projektanty zabývající se stavbami na bázi dřeva, studenty oborů dřevostaveb a další odborníky z oboru dřevostaveb právě vyšel!

PROFIspeciál 2021/2022

12.ročník

Jediný odborný speciál pro dřevostavbaře, architekty a projektanty zabývající se stavbami na bázi dřeva, studenty oborů dřevostaveb a další odborníky z oboru dřevostaveb vychází už podvanácté. Odborné články z oblasti teorie a výzkumu, využití materiálů a detaily konstrukčních prvků či příkladné realizace prezentují ve speciálu přední odborníci z oboru a zástupci renomovaných firem.

Publikovaná témata:  Experimentální modul ověří funkčnost konstrukcí dřevostaveb - Vzlínání vlhkosti v OSB desce v závislosti na povrchové úpravě - Možnost použití cementových lepidel u dřevostaveb - Testování spojů - Vliv vlhkosti na vlastnosti dřeva - Aktualizace normy o akustice - Navrhování budov po roce 2022 - Oceňování dřevostaveb - Výzkum šíření vlhkosti v europanelech - Aktuální situace na trhu dřevostaveb -  Reflexní izolace - Zelené střechy zažívají boom - Dřevoobráběcí stroje - Akustika vícevrstvých konstrukcí - Ztužující opláštění dřevostaveb - Aktuální problematika navrhování prvků, dílců a spojů dřevostaveb - Praktické zkušenosti s aplikací minerálních izolací a parozábran - Bezpečné založení dřevostavby  - Certifikace vazníkových konstrukcí - Příkladné a inspirující realizace dřevostaveb a další témata.

PROFIspeciál 2021/2022 si můžete objednat ZDARMA pouze za poštovné nebo si jej stáhnout v online verzi zde.

Podrobnosti o speciálu


PRO VOBIS, s.r.o.
logo PRO VOBIS, s.r.o.

České vydavatelství zaměřené na obor dřevostaveb a pasivních domů. Provozujeme rovněž rozsáhlý a vyhledávaný portál drevoAstavby.cz pro prezentaci firem z oboru dřevostaveb, kde jsou všechna naše periodika v online verzi. Naším dalším zaměřením je výroba ...

 
 
Reklama