Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dřevostavby PŘEHLEDNĚ!

Chcete se zorientovat na trhu dřevostaveb? Hledáte dodavatele dřevostavby a příklady realizací či projekty dřevostaveb? Najdete je v NOVÉM Přehledu dodavatelů a projektů dřevostaveb 2021!

Přehledný katalog výrobců a dodavatelů dřevostaveb, jejich projektů a realizací vychází už podvanácté jako ročenka časopisu DŘEVO&stavby a sruby&roubenky. Poskytuje přehled o dodavatelích dřevostaveb na českém trhu, jejich konstrukčních technologiích a především prezentuje jejich projekty a úspěšné realizace. Nechybí informace o historii firmy, počty realizací za rok, členství v oborových organizacích a kontaktní údaje. Ročenka je rozdělena na dodavatele realizující moderní panelové dřevostavby a na realizátory masivních dřevěných konstrukcí. Nechybí ani přehled vzorových domů.

Všechny prezentované firmy v Přehledu dodavatelů a projektů dřevostaveb 2021 mají zároveň firemní profil na webu drevoastavby.cz včetně podrobnějších informací o firmě, ukázek většího počtu realizací a projektů a v neposlední řadě referencí spokojených klientů včetně poptávkového formuláře.

Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2021 si je možné koupit v e-shopu vydavatele nebo v běžné síti prodeje novin a časopisů.

Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2021 si kupte zde:


PRO VOBIS, s.r.o.
logo PRO VOBIS, s.r.o.

České vydavatelství zaměřené na obor dřevostaveb a pasivních domů. Provozujeme rovněž rozsáhlý a vyhledávaný portál drevoAstavby.cz pro prezentaci firem z oboru dřevostaveb, kde jsou všechna naše periodika v online verzi. Naším dalším zaměřením je výroba ...

 
 
Reklama