Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Blíží se 13. ročník konference Dřevostavby v praxi

Společnost Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., divize Rigips, Vás zve ve dnech 31. října až 1. listopadu 2019 do hotelu Skalský dvůr u Bystřice nad Perštejnem na blížící se 13. ročník konference Dřevostavby v praxi.

Akce je určena pro architekty, projektanty, montážníky, řemeslníky, technické pracovníky, ale i pro širokou odbornou veřejnost. Zkrátka pro všechny, které zajímá výstavba dřevostaveb. V hlavních přednáškových sálech i na komornějších workshopech vystoupí více než deset řečníků, kteří vám předají své vědomosti a praktické zkušenosti. Mimo jiné se můžete těšit na přední odborníky ze tří divizí společnosti Saint-Gobain – Rigipsu, Weberu a Isoveru.

Na konferenci Dřevostavby v praxi vystoupí


Mgr. Pavel Svatoš, produktový manažer, Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., divize Weber.
Pavel Svatoš ve společnosti pracuje od roku 2008. Začínal jako regionální obchodně technický poradce – specialista pro podlahové systémy a lepidla na obklady a dlažby. Od roku 2012 přešel na pozici produktového manažera pro výrobkové portfolio podlah.
V současnosti se podílí na vývoji a dotváření produktových řad v oblasti samonivelačních hmot, potěrů, epoxidových materiálů a příslušenství k těmto materiálům včetně navrhování, testování a certifikování podlahových systémů.

Těšit se můžete na přednášku na téma Aplikace hydroizolačních stěrek na suché podlahy v koupelnách a zásady montáže.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama