Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inspirujte se na nové mobilní aplikaci společnosti AGC „Glass & Architecture by AGC“

Nyní on-line a zdarma ke stažení: nová mobilní aplikace referencí společnosti AGC „Glass & Architecture by AGC“ vás zve na cestu po rozmanitých a ohromujících architektonických stavbách z celého světa, aby vám pomohla najít řešení, které hledáte pro použití v interiéru či exteriéru.

agc mobilní aplikace inspirace glass architecture

AGC Glass Europe vydává „Glass & Architecture by AGC“, novou aplikaci pro mobilní zařízení, která pomůže architektům, projektantům a odborníkům ve sklářském průmyslu objevit zajímavé a inspirující architektonické stavby z celého světa, které zachycují produkty a řešení společnosti AGC.

Snadné použití a kompatibilita s Apple iOS a Android zařízeními umožňuje zobrazit aplikace v interiéru i exteriéru na různých typech budov a pro různé použití.

Uživatelé mohou vyhledávat a prohlížet skleněné aplikace pro exteriér i interiér v mnoha zemích, za pomoci dalších kritérií pro vyhledávání k vyfiltrování požadovaného výběru. Zatímco někteří dají přednost různým typům aplikací jako je aktivní sklo, strukturální zasklení, obklady stěn aj., ostatní mohou mít zájem o určité typy staveb, zejména školy, kancelářské budovy, nákupní centra atd.

FZ hlediska ochrany životního prostředí mohou uživatelé dokonce zobrazit „zelené” certifikované stavby vyhledáváním podle certifikace LEED, BREEAM, HQE a Cradle to Cradle CertifiedTM. Každá certifikovaná budova je navíc zřetelně označena.

Všechny reference jsou doplněny podrobným popisem včetně uvedení jména architekta a vybraných produktových řad a výrobků společnosti AGC. Pomocí Google map si může každý naplánovat návštěvu projektu během své cesty za poznáním. Kromě toho lze přidat různé projekty do seznamu „oblíbených”.

Main Point Karlín, Praha – stavba oceněná certifikátem LEED Platinum
Main Point Karlín, Praha – stavba oceněná certifikátem LEED Platinum
IBGE/BIM, Brusel – izolační sklo s protisluneční ochranou v bezpečnostní verzi
IBGE/BIM, Brusel – izolační sklo s protisluneční ochranou v bezpečnostní verzi

Zjednodušte si svou cestu za poznáním a inspirací

SUDOP, Praha – velmi zdařilá rekonstrukce fasády budovy ze 70. let
SUDOP, Praha – velmi zdařilá rekonstrukce fasády budovy ze 70. let
  • 1. krok: zvolte interiérové nebo exteriérové aplikace
  • 2. krok: vyhledávejte podle země, použití, typu budovy nebo certifikace z hlediska životního prostředí

Země: naplánujte si cestu městem a/nebo zemí dle vašeho výběru a zjistěte, které stavby můžete navštívit. Všechny oblasti můžete zmapovat pomocí Google map.

Použití: tuto možnost využijete v případě, že hledáte reference, kde bylo použito např. aktivní sklo, strukturální zasklení, skleněná střecha nebo jiná zajímavá aplikace.

Typ budovy: tuto kategorii zvolíte, pokud hledáte administrativní budovy, školy, nákupní centra, vlaková nádraží a mnoho dalšího.

Certifikace z hlediska životního prostředí: zajímá vás hodnocení „zelených budov” jako jsou certifikace BREEAM, LEED, HQE a Cradle to Cradle CertifiedTM? Objevte odpovědi na své otázky v této kategorii!

Ke stažení

Aplikace „Glass & Architecture by AGC“ je zdarma ke stažení na jakémkoliv smartphonu a/nebo tabletu.
  • iphone, ipad apod.: v itunes App Store vyhledejte “AGC References”, nainstalujte či otevřete aplikaci
  • Android: v Google Play App Store vyhledejte “AGC References”, nainstalujte či otevřete aplikaci
Masarykova univerzita, Brno – skleněný obklad stěn
Masarykova univerzita, Brno – skleněný obklad stěn

AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group
logo AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

Firma je součástí nadnárodního koncernu AGC Group a je největším výrobcem plochého skla ve střední a východní Evropě. Vyrábí ploché sklo zejména pro stavebnictví (exteriérové zasklení a interierové dekorace), automobilový průmysl a další odvětví (doprava, ...