Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyšlo nové vydání publikace Podlahové systémy fermacell® - Plánování a zpracování

James Hardie Europe vydal aktualizované vydání publikace Podlahové systémy fermacell® - Plánování a zpracování

Nové vydání této „bible“ suchých podlahových systémů fermacell® přináší na 98 stranách řadu změn a novinek. Kromě jiného v ní profesionál či investor najde 40 nově naměřených skladeb podlahových systémů s podlahovými prvky fermacell® (40 měření vzduchové neprůzvučnosti + 40 měření kročejové neprůzvučnosti) nebo osm nových detailů/typových skladeb podlah fermacell®.

Nově se v ní objevuje Akustický podsyp fermacellTM včetně jeho zpracování a aplikace (tedy smíchání Voštinového podsypuTM s Kameninovým pojivem fermacellTM). Nechybí ani informace o systému podlahového vytápění fermacell Therm25TM s typovými skladbami a výpočty spotřeby materiálů. Rozšířená je také sekce kombinace podlahových prvků fermacell® s elektrickým podlahovým vytápěním formou topných rohoží a fólií, i tady jsou součástí typové skladby podlah.

Pro zájemce je nové vydání k dispozici zdarma ve formátu PDF na webových stránkách fermacell.cz, o tištěnou brožuru si lze napsat na adresu: fermacell-cz@jameshardie.com.

Nové vydání publikace si můžete stáhnout na webu fermacell.cz


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama