Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hybridní podlahy

Tyto inovativní podlahy se pyšní 100% voděodolností, výjimečnou odolností proti skvrnám a škrábancům

Představte si podlahu, která nejenže dokonale imituje přírodní materiály, ale současně nabízí výjimečné užitné vlastnosti, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na bydlení. Hybridní podlahy Elid Eco Resilient s integrovanou korkovou podložkou představují právě takové řešení. Tento produkt je vrcholem současného trendu kombinování technologického pokroku a ekologického přístupu ve stavebnictví a interiérovém designu.

Základem těchto podlah je jejich unikátní struktura, která spočívá ve spojení několika vrstev materiálů, aby bylo dosaženo optimální funkčnosti a estetiky. Vrchní vrstva je vyrobena z vysoce odolného kompozitního materiálu, jenž efektivně odolává vodě, skvrnám a škrábancům. To znamená, že se nemusíte obávat rozlití nápojů, otisků bot nebo nechtěného poškození od domácích mazlíčků. Tato voděodolná vlastnost činí podlahy Elid Eco Resilient ideální volbou nejen do obývacích místností a ložnic, ale také do kuchyní a koupelen.

Pod touto odolnou vrstvou se nachází korek, který je přirozeně udržitelným materiálem a přináší mnoho výhod. Kork je známý svými izolačními schopnostmi, což znamená, že podlahy Elid Eco Resilient nabízejí výbornou tepelnou a akustickou izolaci. V zimních měsících tak můžete počítat s tím, že vaše podlaha bude příjemně teplá na dotek, což oceníte zejména v chladných ránech. Akustická izolace korku zase pomáhá snižovat hluk, což je ideální pro vícepodlažní bydlení, kde může být přenos zvuku mezi patry nežádoucí.

Hybridní podlahy


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama