Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

V MŠ Tuchlovicích jsou děti chráněny technologií 21. století

Ve čtvrtek 29. září se uskutečnil den otevřených dveří a zároveň slavnostní otevření nového pavilonu mateřské školy v Tuchlovicích.

Mateřská škola v Tuchlovicích
Mateřská škola v Tuchlovicích

Kapacita nového pavilonu je téměř 60 dětí. Nejde však jen o samotné třídy, hlavní dominantou je nová moderní kuchyně s jídelnou a také zázemí pro vedení a personál celé mateřské školy. Pavilon vyrostl na místě původní kuchyně s jídelnou, která již nevyhovovala a byla za hranou životnosti.

Již v projektu bylo počítáno se zajištěním zdravějšího a čistšího prostředí pro děti. Proto jeho součástí byla i finální aplikace nátěrů, které čistí a ozdravují vzduch technologie FN Nano®. Přes 400 m2 stropní plochy fotokatalytického nátěru zde pomáhá udržet kvalitu vzduchu a prostory se tak stávají výrazně bezpečnějšími i proti přenosu vzdušných nákaz.

Stavbu provedla společnost Chládek & Tintěra, trvala přibližně dva roky a probíhala za plného provozu zbytku areálu. Jsme velmi rádi, že naše technologie FN Nano® mohla být součástí této krásné moderní stavby a že může vytvářet zdravější prostředí jejím uživatelům.

Více informací


FN-NANO s.r.o.
logo FN-NANO s.r.o.

FN NANO® je technologie 21. století, která dokáže čistit vzduch a zajišťuje vysokou sanitárnost prostředí. S touto technologií zůstávají povrchy dlouhodobě čisté bez virů, bakterií či plísní. Z ovzduší odstraňuje jedovaté látky, alergeny i zápachy.

 
 
Reklama