Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Třívrstvá dřevěná podlaha ESCO the family. 02 LUCIE

Třívrstvá dřevěná podlaha Lucie od Supellexu je určena pro lidi, kteří chtějí kvalitu bez kompromisů.

Do každého domova vnese prvek elegance a nezaměnitelnou atmosféru, kterou umí navodit jen přírodní design.

O výrobě a použití

Dubová třívrstvá podlaha byla vyrobena v souladu s třemi faktory: kvalita, pohodlí a udržitelnost. Každá deska byla vyrobena v České republice a použitý dub vyrostl v českých nebo slovenských lesích.

3-vrstvá struktura podlahy zajišťuje maximální využití vlastností dřeva. Nášlapná vrstva má tloušťku 3 mm. Kombinace tří vrstev zaručuje mnohem větší stabilitu, než je tomu u klasické dřevěné podlahy z masivu. Celková tloušťka podlahy je 14 mm.

Ošetření podlahy a pravidelná údržba

Podlaha je ošetřena tvrdým voskovým olejem ve dvou vrstvách už od výrobce. První hloubkové ošetření dodá podlaze požadovaná barevný tón a druhá vrstva chrání dřevo vůči vnějším vlivům. Podlaha je tak po instalaci okamžitě připravená ke každodennímu užívání. Pro udržení vzhledu výrobce doporučuje použití mýdla na dřevo od společnosti Dr. Schutz a údržbového oleje Osmo.

Luxusní vzhled, jednoduchá pokládka

Struktura podlahy obsahuje dekor suků s tmavě šedým tmelem a bílými tóny. Výrobce ručí za pečlivý výběr dřeva, které bylo pomalu sušeno, dokud nedosáhlo optimální vlhkostí. Podlaha z lamel se nesmršťuje a díky oblíbenému pero-drážkovému systému se snadno pokládá. Aby byl komfort dokonalý, podlaha je určená i pro podlahové vytápění. Jak přesně podlaha vypadá, můžete zjistit v několika showroomech Supellexu po celé ČR.

Třívrstvá dřevěná podlaha Lucie


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama