Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kamenná drť pro všestranné využití

Přírodní kamenná drť vždy změní design vaší zahrady, ale využijete ji kdekoliv si usmyslíte. Na trhu jsou dostupné nejrůznější barevné varianty i frakce. Inspirujte se v článku.

Zahradní kamenné drtě

Vyhledávaná je kamenná drť bílá, zastoupená slavnou Bianco Carrarou, kterou využívali sochaři v renesanci. Nyní máte příležitost stát se umělcem ve své zahradě při tvorbě chodníku klikatícího se zahradou. Kamenné drtě využijete jako výplň bezúdržbových ploch v okolí solitérních rostlin nebo kamenů, na terasu a v okolí fontán. Nebo jimi zakryjete místa, kde se kvůli nedostatku světla rostlinám nedaří. Naopak zadržování a postupné uvolňování vody v horkých dnech je skvělou vlastností lávové drtě.

Kamenná drť i na hroby

Kamenná drť do zahrady může mít jakoukoliv barvu, dostupné jsou černé či v odstínech červené a hnědé. Decentní barvu zvolte, když se používá kamenná drť na hroby. V první řadě se nabízí černý mramor Nero Ebano jako kamenná drť. Prodej v pytlích umožní snadnou manipulaci a přenesení kamkoliv potřebujete. Každá surovina je dostupná v různorodých frakcích.

Nákup kamenné drtě

Ať už si vyberete jakoukoliv barevnou nebo velikostní variantu, můžete zvolit z více možností celkové váhy. Prodej kamenné drtě probíhá v pytlích umístěných na paletách s dovozem zdarma po celé České republice. Je velmi pohodlné, když si kamenné drtě vyberete z domova. Využijte proto těchto služeb v e-shopu Stonex.cz, určitě budete spokojeni.

Více informací


OPTIMTOP s.r.o.
logo OPTIMTOP s.r.o.

Široká nabídka balených paliv s bezplatnou dodávkou po celé České republice. Nabízíme dřevěné brikety, palivové dřevo, dřevěné pelety, balené uhlí, uhelné brikety, rašelinové brikety a další paliva.

 
 
Reklama