Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Třívrstvá dřevěná podlaha ESCO THE FAMILY. 03 DAVID

Pravděpodobně každý zná biblický příběh o postavou drobném, ale statečném pasáčkovi Davidovi, který se nezalekl obra Goliáše a zabil jej kamenem z praku. Proč je ale stejným jménem nazývána nová třívrstvá dřevěná podlaha Esco the family. 03 DAVID?

Podlaha Esco the family. 03 David upoutá na první pohled svým originálním dekorem, který je proveden ve velice populárním kouřovém provedení. Tento jedinečný dekor zaručuje stálost a styl. Celková tloušťka dubové podlahy je 14 mm a nášlapná vrstva 3 mm. Tato vrstva zaručuje, že podlaha je stabilní třeba i při srovnání se stejně tlustou masivní podlahou. Výrobce si proto může dovolit poskytnout na podlahu s klidným svědomím dvacetiletou záruku. Esco the family. 03 DAVID doporučujeme do obývacích a dětských pokojů ale i do kuchyní, naopak není vhodná do koupelen nebo pro venkovní použití. Vhodný podklad představuje samonivelační stěrka.

Celá kolekce Esco the family si rozumí s podlahovým vytápěním, když je známo, že dubové podlahy velmi dobře udržují teplo.

Pro čištění podlahy Supellex doporučuje různé přípravky, které výrazně prodlouží její životnost. Ideální se jeví mimo jiné mýdlo na dřevo od společnosti Dr. Schutz. Nebo doporučujeme pracovat s údržbovým olejem Osmo. Veškeré přípravky máme skladem a můžete si je zakoupit při výběru Vaší nové podlahové krytiny.

Nejste si jistí jakou přesně barvu podlaha skutečně má a nechcete si ji vybírat podle obrázku na internetu? Zkrátka nechcete kupovat zajíce v pytli? Je to logické a existuje jednoduché řešení, a to zastavit se v kterémkoliv z showroomů po celé ČR, kde jsme na Vás připraveni s odborným poradenstvím. Bude se Vám věnovat proškolený personál a mile rád Vám poradí s výběrem té správné podlahy na míru přímo pro Vás.

Více informací


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama